Žika otkrio kako je upoznao Peđu Jovanovića, pa upotrebio tajnu šifru: „To znamo samo on i ja“

Žika otkrio kako je upoznao Peđu Jovanovića
Žika otkrio kako je upoznao Peđu Jovanovića

Žika otkrio kako je upoznao Peđu Jovanovića u čiji se talenat uverio pre gotovo tri decenije i kome je još tada predvideo veliku karijeru.

Ove subote na obostranu radost, Peđa je bio član žirija u emisiji „Nikad nije kasno“, kada su se osvrnuli na njihovo upoznavanje.

PEDJA JOVANOVIC NNK SNIMANJE 19102023 FOTO FILIP 13 ok

Žika otkrio kako je upoznao Peđu Jovanovića

„Skampaj“ ovo je jedna šifra koju znamo ja i Predrag još od 1993. godine kada smo se upoznali u dalekoj Nemačkoj i započeli naše muzičko putešestvije– otkrio je Žika koji jej zatim pohvalio Peđu za koncerte za koje rasprodaje karte u rekordnom roku.

Jedan serijal od 7 koncerata je prošao, pošto nije bilo više termina ima još jedan 27. decembra i taj nemojte da propustite- najavio je Žika.

ipiccy image 16
Žika otkrio kako je upoznao Peđu Jovanovića

Iako je Peđa ponosan što svake godine raste zainteresovanost za njegove spketakle, priznaje da ima velike ciljeve.

Rekorder MTS dvorane da, ali Doma sindikata ne, tu je rekorder Lepa Brena sa 30 koncerata– priznaje Jovanović.

Podsećamo , Peđa je u intervjuu za Grand progovorio o uspehu Aleksandre Prijović.

-Očekivao sam da će Prija da uspe i to ovako. Mi se družimo privatno i dugo se znamo. Pratio sam taj njen put, to je mnogo ozbiljnog truda i ulaganja u njene pesme, ništa to nije slučajno – prunao je pevač čiji ceo intervju možete pogeldati u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić