Nermin Handžić javno progovorio o devojci, prvi put otkrio sve: „Ovo je prava istina“

Nermin Handžić javno progovorio o devojci
Nermin Handžić javno progovorio o devojci

Iako svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, Nermin Handžić javno progovorio o devojci i otkrio šta je prava istina o njegovom ljubavnom statusu o kome se dugo spekulisalo.

Naime, Nermin je odgovarao na pitanja fanova na Instagramu kada je govorio o karijeri, ali i ljubavnom životu.

nermin handzic1

U narednom periodu vas očekuje puno lepih stvari i naravno i nove pesme – rekao je Handžić koji radi na novim projektima, a znatiželjni pratioci pokušali su da saznaju da li je na pomolu duet sa Viki.

Ja ne bih pre vremena da otkrivam ništa, ali mislim da ćete biti prezadovoljni sa svim što spremam– misteriozan je ostao mladi pevač.

NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 14062023 FOTO MUNJA 4 ok

Nermin Handžić javno progovorio o devojci

Od kada se pojavio u „Zvezdama Gramda“; mnoge devojčice pale su na njegov šarm, ali on do sada nije želeo da govori o ljubavi. Ipak, odlučio je da otkrije da li je u vezi:

Devojku trenutno nemam– kratko i jasno je odgovorio Nermin.

nermin handzic ok foto munja 2

Inače, Nermin do sada u javnosti nije govorio o ljubavnom životu, već se trudio da njegova karijera i pesme budu u prvom planu.

Podsetimo, pobednik je ranije bio povezivan sa koleginicom Sandrom Mladenović ali njih dvoje nikada nisu potvrdili ni demantovali njihovu vezu.

BONUS VIDEO- Nermin Handžić- Pusti me već jednom – Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić