Žika Jakšić opčinjen srpskom glumicom: „Na mene je bacila magiju“ (VIDEO)

Žika Jakšić, idejni tvorac emisije „Nikad nije kasno“, ne krije da je oduvek gajio ljubav prema umetnosti, a posebno prema talentovanim glumcima koji su u njegovom šouu rado viđeni gosti i koje se ne libi da pohvali.

Tako je glumica Ivana Dudić prošle nedelje ulepšala takmičenje veterana kada se našla u ulozi žirija, što je za Žiku bilo veliko zadovoljstvo.

zika jaksic opcinjen glumicom

Žika Jakšić opčinjen glumicom: „Bacila si magiju na mene“

Tokom najave voditeljke Dragane Katić Žika je morao da se umeša i sam predstavi našu talentovanu glumicu, na čiji talenat ni sam nije imun.

-Naša prelepa glumica koju većina vas zna iz serije „Senke nad Balkanom“ koja je obeležila televizijski program u poslednjih nekoliko godina, Ivana Dudić– rekao je Žika i iskoristio priliku da pohvali rediteljski poduhvat Dragana Bjelogrlića i otkrije šta se tek sprema.

Gledao sam prvi i drugi deo serije, a Dragan Bjelogrlić je rekao da treba da se snima i treći deo. Ti si tu zablistala– obratio se Ivani koja se zahvalila i otkrila po čemu je njena uloga u toj seriji jedinstvena.

-To je prva i jedina uloga u kojoj izvodim trikove, naravno osim tvoje emisije– rekla je Ivana.

zika jaksic opcinjen glumicom 1

-Ti si mađioničar?! – konstatovao je Žika, a Ivana dodala da je bila, da je sad glumica, ali i da dalje baca magije.

-Da ti kažem i na mene si bacila magiju– rekao je Jakšić sa osmehom, a lepa glumica mu se zahvalila i istakla da joj je čast što sedi u žiriju emisije „Nikad nije kasno“.

zika jaksic opcinjen glumicom 2

Podsetimo, Ivana je prilikom svog gostovanja u emisiji po prvi put javno pokazala svoje mađioničarsko umeće, a za Grand je otkrila i nepoznate detalje iz svog života.

-Ja sam bila vicešampion Balkana u tome, tako da sve što sam naučila, naučila sam do fakulteta, a posle sam prestala da se bavim time. Tako da ne učim nove trikove, ali stare nisam zaboravila, to je kao kad naučite da vozite biciklu. Ali ne verujem da ću u emisiji nešto izvoditi. Svakako je cela ova emisija magija- istakla je glumica.

Kako je Žika Jakšić pre izvesnog vremena raspisao konkurs u potrazi za idealnim muškarcem za njenu koleginicu Anju Mit, koja se nedavno i udala, zanimalo nas je da li će Ivana zamoliti Jakšića da isto učini i za nju.

-Ne moramo da ga molimo, meni ne treba konkurs. Ne volim to javno tako, ali nikad se ne zna kod Žike. Videćemo šta će da odluči- poručila je glumica za Grand, a ceo intervju sa njom možete pogledati u nastavku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.