Nakon šuškanja da je u vezi sa kolegom, Ivana Dudić iskreno o ljubavnom životu: „Videćemo šta će da odluči“ (VIDEO)

Ekskluzivno pred Grandovim kamerama, nakon šuškanja da je u vezi sa kolegom, glumica Ivana Dudić progovorila o ljubavnom životu, ali i svojoj ulozi u stručnom žiriju popularne emisije „Nikad nije kasno“.

-Ništa ne smišljam unapred, sve se desi u trenutku, kako me povuče što se kaže. Sviđaju mi se sve pesme koje će danas pevati takmičari i mislim da će biti baš dobro- rekla je Ivana za Grand.

ivana dudic iskreno o ljubavnom zivotu 2

Iako nije prvi put deo najemotivnijeg šoua, Ivana je otkrila da li će ovoga puta izvesti neki mađioničarski trik i ponovo iznenaditi milionski auditorijum.

-Ja sam bila vicešampion Balkana u tome tako da sve što sam naučila, naučila sam do fakulteta, a posle sam prestala da se bavim time. Tako da ne učim nove trikove, ali stare nisam zaboravila, to je kao kad naučite da vozite biciklu. Ali ne verujem da ću večeras nešto izvoditi. Svakako cela ova emisija je magija- istakla je glumica.

ivana dudic iskreno o ljubavnom zivotu 4

Kako kaže, za publiku sprema brojna iznenađenja, ali je ipak odlučila da ostane misteriozna i sačeka pravi trenutak da otkrije o čemu se zapravo radi.

-Ima novih projekata, ali ne smem da pričam o njima jer sam takav ugovor potpisala. Radim dosta, mada uspela sam da uhvatim malo vremena i za odmaranje. Malo pobegnem iz Beograda, malo radim– rekla je Ivana sa osmehom.

ivana dudic iskreno o ljubavnom zivotu

Kako je Žika Jakšić pre izvesnog vremena raspisao čuveni konkurs u potrazi za idealnim muškarcem za njenu koleginicu Anju Mit, koja se nedavno udala, zanimalo nas je da li će Ivana zamoliti Jakšića da isto učini i za nju.

-Ne moramo da ga molimo, meni ne treba konkurs. Ne volim to javno tako, ali nikad se ne zna kod Žike. Videćemo šta će večeras da odluči- poručila je glumica za Grand.

ivana dudic iskreno o ljubavnom zivotu 3

Nedavno se šuškalo o njenoj navodnoj romansi sa glumcem Amarom Mešićem sa kojim je objavila fotografije na društvenim mrežama te smo Ivanu pitali da to znači da je konačno uplovila u ljubavnu vezu.

Šta je Ivana odgovorila i da li je zaista u vezi sa kolegom saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Otkrivamo šta vas očekuje u novoj epizodi „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović