Prekinuto snimanje „Nikad nije kasno“, obezbeđenje uletelo u studio (VIDEO)

Još jedna epizoda nezaboravnog šoua „Nikad nije kasno“ je pred nama u nedelju od 21 sat na TV Prva, a Kaliopi i Željko Samardžić pridružiće se predsedniku žirija Saši Miloševiću Maretu u ocenjivanju takmičara koji su, ako je suditi po prvim reakcijama, apsolutno oduševili sve u studiju.

Uprkos tome je prekinuto snimanje emisije Nikad nije kasno, a razlog je nesvakidašnji.

KALIOPI NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 7 ok

Na samom početku ništa nije odavalo utisak da će emisija biti naglo prekinuta.

-Ovo je bilo tako slatko, preslatko stvarno. Uživali smo i plesali – rekla je Kaliopi takmičarki koja je izvodeći pesmu od Tajči „Hajde da ludujemo“ zapalila atmosferu na snimanju emisije.

promo 4 1

Ni Željko nije ostao ravnodušan, a za dobru energiju pobrinuli su se i ostali učesnici.

-Ja bih odmah zaplovio, odmah bih nastavio, buzuki gori, čestitam – obratio se Željko drugom takmičaru i izgovorio stihove na grčkom jeziku.

promo 2 1

Raspoloženje je bilo na nivou i vredno se i dugotrajno radilo, a atmosfera je podgrejana i neočekivanim toplim zalogajem zbog kojeg je na kratko prekinuto izvođenje pesama.

Prekinuto snimanje Nikad nije kasno, razlog je nesvakidašnji

Naime, domaćin emisije Žika Jakšić je ponet dobrom energijom u jednom trenutku glasno zazviždao, a na scenu je ušlo obezbeđenje donoseći hranu direktno sa plehom za pečenje.

promo 1 1

Spektakl je naravno ubrzo nastavljen, a jedan takmičar ostavio je Kaliopi doslovno bez teksta. O kome se radi gledaćete u emisiji koja je na programu u nedelju od 21 sat na Prva TV.

BONUS VIDEO Žika Jakšić se zbunio u emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Dačić