Jelena Kostov potpisala novi ugovor sa Grandom: „Moja karijera ide u još boljem smeru“ (VIDEO)

Da dobre partnere ne treba menjati odavno je poznato, a o tome svedoči i susret pevačice Jelene Kostov sa čelnicima Grand produkcije koji su na obostrano zadovoljstvo potpisali novi ugovor o saradnji.

Jelena Kostov danas je potpisala novi petogodišnji ugovor sa Grand produkcijom, po kojem će najpoznatija muzička produkcija u regionu voditi računa u narednom periodu o svim pevačicinim izdanjima.

jelena kostov potpisala ugovor sa grandom

Paraf na nastavak poslovne saradnje svečano su stavili Goran Šljivić direktor Grand produkcije kao i sama pevačica koja nije skrivala zadovoljstvo što je stala rame u rame sa najvećim zvezdama domaće muzičke scene, poput Lepe Brene ili Ace Pejovića.

-Radujem se nastavku saradnje sa dragim ljudima iz Granda i sigurna sam da će moja karijera nastaviti u još boljem uzlaznom smeru. Nisam uopšte imala dilemu kada je reč o novoj saradnji, jer su se i do sada pokazali kao vrhunski profesionalci tokom vođenja moje ranije karijere rekla je Jelena Kostov koja se nedavno vratila sa porodiljskog odsustva i sada vredno priprema nove pesme kojima će uskoro obradovati verne fanove.

jelena kostov potpisala ugovor sa grandom 1

Novim ugovorom predviđeno je da Grand produkcija bude izdavač novih Jeleninih pesama u narednih pet godina, kao i da se stara o jutjub kanalu pevačice, ali i o relativno novim platformama poput Spotifaja i Deezera.

-Jelena je potpisala novi ugovor sa Grandom i mi ćemo se na obostrano zadovoljstvo starati ne samo o izdavanju pesama već i o predstavljanju na njenim kanalima na Jutjubu, Spotifaju i drugim muzičkim mrežama u narednih pet godina – izjavio je direktor Šljivić nakon potpisivanja ugovora sa Jelenom koja se pre 15 godina takmičila u „Zvezdama Granda“.

jelena kostov potpisala ugovor sa grandom 2

Pevačicin duet „Druga šansa“ uveliko se sluša po klubovima, a ona uskoro ponovo ulazi u studio da snimi nekoliko novih pesama čiji se izlazak očekuje do kraja godine.

BONUS VIDEO: Jelena Kostov -Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić