Cipka se udala u tajnosti, sad progovorila o suprugu: „Sve se promenilo“ (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka progovorila o braku nakon što se udala u tajnosti i ekskluzivno pred Grandovim kamerama iznela do sad nepoznate detalje iz privatnog života.

Osim toga, pevačica je iskreno govorila o rezultatima operacije nosa kojoj se nedavno podvrgla, igrom slujčaka, malo pre braka.

-Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo, poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sad krunisali brakom. Za sada je sve ok – rekla je Aleksandra za Grand trudeći se da i dalje zadrži svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

ALEKSANDRA TADIC CIPKA PZD SNIMANJE 25092023 FOTO MUNJA 12
Cipka progovorila o braku

Cipka progovorila o braku i detaljima iz privatnog života

Pevačica je ipak rešila da se osvrne na komentare kako je za mnoge njena udaja bila neočekivana.

-Nisam se udala baš brzo i izdovorila sam „da“ svom dugogodišnjem partneru – prokomentarisala je Cipka, koja je priznala i da joj je život od kada je u braku bitno drugačiji.

-Nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč – priznala je Cipka.

cipka
Cipka progovorila o braku

Cipka koja je prepoznatljiva po svojim često i provokativnim izdanjima, sada je ispričala i da li će se to promeniti u narednom periodu.

-Moj muž prvenstveno razume moj posao i podržava me u tome. Poznaje me jako dobro. Zna šta ja volim da obučem, svakakve neke kombinacije, tako da imam njegovu apsolutnu podršku. Razumemo se i nema tu neke zle krvi. A i sigurna sam da je srećan što ima prelepu ženu pored sebe. Uostalom, znao je ko sam, šta sam, i to je to – ispričala je pevačica.

Cipka progovorila o braku

Osim što joj se promenio bračni status sredinom godine, nekako je malo pre toga promenila i svoj fizički izgled, kada je zbog devijacije nosa bila prinuđena da se podvrgne hirurškom tretmanu.

-U početku nisam bila zadovoljna jer mi je bilo neobično kako izgledam posle operacije. Međutim kada je reč o funkcionalnosti i zdravstvenom problemu koji sam imala, to je sve sad kako treba i nadam se da će tako i ostati. Da ne moram za koju godinu da ponovo idem pod nož, što se ljudima dešava. Već sam i ranije jednom radila svoj nos i tu famoznu devijaciju koja se vratila. Što se tiče izgleda sada sam se nekako navikla na ovaj nosić – priznala je Aleksandra i objasnila:

-To je bila stvar izbora doktora. Nisam ja odnela sliku i pokazala mu kakav nos želim da imam. Otišla sam na operaciju da bih prvenstveno rešila zdravstveni problem, a krajnji ishod je takav kakav je, što možete i da vidite. Ali konačno sam prodisala i stvarno je sve leglo kako treba. Dišem punim plućima i više ne hrčem.

3d7d41ab49f459490260e18cc7b2a5f4ed5cd3a0

Pevačica je priznala da je i sama bila iznenađenja saznanjem da je noću „strugala daske“.

-Nisam ni znala da hrčem dok nisam putovala sa svojim kolegama. Kada bismo spavali u putu oni bi mi rekli: „Ženo, ti hrčeš“. Sada me napokon više ne zavitlavaju povodom nosa i toga – rekla je ponosno Aleksandra.

Šta je još za Grand ispričala Aleksandra Tadić Cipka pogledajte u videu na početku teksta.

cipka progovorila o braku 1

Podsetimo, Cipka je nedavno za Grand bez dlake na jeziku progovorila o estradi i koleginicama, a jedna njena izjava izazvala je pravu buru u medijima.

-Nije me niko razočarao, ali mogu da kažem da sam neke ljude nekako drugačije zamišljala, a ono što sam dobila od njih je nešto sasvim suprotno od toga. Što se tiče odnosa, komunikacije i tako, ali dobro, svi mi biramo kako ćemo da se predstavimo. Ima puno slatkica na TV-u, a ovako,u privatnom životu su velike opajdare– poručila je Cipka.

BONUS VIDEO Cipka oplela po koleginicama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić