Login/Registracija

Na scenu je ušetala ona, sa velikim šeširom, a niko nije skrivao oduševljenje u bekstejdžu pred večerašnju emisiju: „Nikada nisam video ovako nešto!“ (VIDEO)

nnk2

Vesela atmosfera i lavina emocija očekuje vas i večeras od 21 sat na TV Prva kada je na programu nova epizoda najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“. Publika je već navikla da osim sjajne muzike, bude i onih pesama i životnih priča koje umeju i da rasplaču, a kroz to prolaze i svi u studiju uključujući i domaćine, goste, kao i članove žirija koji su uvek spremni da se izbore sa svakim muzičkim ili nekim drugim izazovom.

Prvi izazov iza scene bilo je fotografisanje autoportreta.

nnk1

Pevač Enes Begović pokazivao je svojoj mlađoj koleginici iz pop branše Tijani Dapčević svoj prvi selfi, dok je Saša Jakšić Žika sa producentom emisije rešavao tehničke probleme.

Pošto su brzo sve sredili, Žika je shvatio da je ogladneo od tolikog napora i razmatrao šta bi mogao da prezalogaji dok ne počne emisija.

Tijana je za to vreme analizirala selfije, a voditeljka Dragana Katić prisećala se perioda kada je bila u drugom stanju.

nnk4

Enes se šminkao pripremajući se za drugi selfi, a sve jeostavila bez daha pevačica Dragica Zlatić kada je ušla u bekstejdž stilozovana u nežnim pastelnim bojama sa velikim šeširom naglavi.

-Nikada nisam video ovako nešto! Sara Kej! – čulo se iz produkcije, a pevačicu su obasipali komplimentima.

nnk6

Sara se pojavila u ulozi izveštača sa snimanja večerašnje epizode najvećeg muzičkog šoua veterana u regionu, a verujemo i šire.

-Kao što vidite prelepa scena i danas vas izveštavam o svemu što se događa a snimanju ove prelepe emisije „Nikad nije kasno“ – rekla je Sara alias Dragica Zlatić.

Enes je ušao u studio i prokomentarisao koliko voli harmoniku… I gitaru… A tek klavir uz harmoniku!

Potom je usledilo fotografisanje. Iako je u studiju bio i Zoran Kuzmanović Munja, zvanični fotograf, pevačice su želele same da naprave selfije, a Dragici je u jednom momentu pomogao i kolega Sloba Đurković, kako bi uhvatila bolji kadar iz daljine.

-Ovo ti je bolji selfi od Enesovog – rekao je Sloba koleginici.

nnk5

Dragica je pokazala i svoje igračko umeće, dok je Tijana Dapčević specijalno za Žiku otpevala originalno „Makedonsko devojče“.

-Kako peva, suze same kreću – rasplakali su se i Dragica i Žika, a i drugi u stidiju bili su na ivici suza.

Drugi učesnici i gosti uspeli su da ipak izvedu nešto veselije, a od ushićenja su mnogi poskakali, čak i Enes Begović, što je istina malo ko očekivao.

Sve je na kraju započelo u veseloj atmosferi i dobroj energiji što nas je i podstaklo na ovakvu interpretaciju večerašnih događaja van scene, a šta se još dešavalo iza kulisa emisije „Nikad nije kasno“ pogledajte u videu ispod:

Ne propustite da budete večeras od 21 sat uz TV Prva kada vas očekuje nova epizoda muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“.

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić