Login/Registracija

Takmičarova ćerka jednom rečenicom ISTOPILA srce Žike Jakšića, pa priredila NEVEROVATAN SPEKTAKL

IMG 4044

Šarmantni Crnogorac, Dejan Drašković još u prethodnom krugu očarao je žiri ne samo talentom, već i nesvakidašnjim hobijem. Ekstremni ribolovac, za sebe kaže da je u slobodno vreme pevač koji je preponosan na utisak koji je ostavio nakon prvog pojavljivanja u Žikinom šouu.

-Jako sam zadovoljan već posle prvog nastup u Crnoj gori su me zvali da da dođem na razne televizije i otkrijem kakvo je to moje iskustvo na ovakvoj sceni. I zaista sam mogao da kažem samo reči hvale- ispričao je Dejan.

IMG 4033

Samopouzdanje i hraborst pokazao je i izborom teških numera tvrdeći da čvrsto veruje u sebe.

-Smatram da čovek koji zna da peva na ovakvoj sceni ne može da pogreši, a mislim da će tako biti i večeras- samouvereno je priznao takmičar, a potom Dušanu Svilaru objasnio koliko mu je ronjenje odmoglo u pevanju.

-Za disanje mi je pomoglo, ali ako govorimo o sinusima onda odmaže jer ta dubina čini da se vremenom malo gubi sluh. Ako je ribolovac školovan i poznaje medicinu ronjenja onda zna šta treba da radi, a šta da ne radi- objasnio je Crnogorac i ceo studio oduševio neverovatnim pričama.

IMG 4052

Naravno Žiku Jakšiča je zanimalo koliko je Drašković najduže izdržao pod vodom, a od njegovog odgovora voditelju nije bilo dobro.

-Da preciziramo, ima tehnika statike, tu može preko šest minuta, sve zavisi od dubine. Ali ja se nekako sve lepše osećam na većim dubinama. Na dva metra sigurno mogu tri ipo minuta!- šokirao je ovim priznanjem, a potom hrabrost pokazao na delu.

Drašković je zapevao numeru „Kap po kap“ Divljih jagoda i neverovatnom energijom digao ceo studio na noge.

-Vi ste mene kupili i pre pevanja iskrena da budem! Znači ronjenje, more, ovako moćan glas. Ako neka ajkula zaluta na crmgorosko primorje možete da je zaplašite moćnim glasom- našalila se Dragana Mirković, nakon čega su usledile i pohvale ostalih članova žirija.

-Ostavio si nas bez daha! A kad su ajkule u pitanju i ja bih puštao glas (smeh) Pojeo si ovu pesmu- fasciniran je bio Mare.

0A0A2110 2

Ipak, ne bi sve bilo tako lako da mu u podršci nisu bili njegovi najmiliji koji mu daju vetar u leđa i veliku motivaciju u ostvarenju njegovog najvećeg sna. Supruga, naslednice i kuma bodrile su ga i ovoga puta, a Žiku Jakšića zanimalo je da li je njegov konkurs upalio.

-Da li je nakon prvog kruga kuma imala udvarače?-zanimalo je voditelja.

-Pomama! Ozbiljna je situacija, inboks je pretrpan! (smeh) Što je više krugova to je veća zainteresovanost- našalila se kuma i dobila pregršt komplimenata od Jakšića.

0A0A2105

Nakon šale i najslađa podrška je dala sve od sebe, Dejanova ćerka Magdalena koja mu se pridružila na sceni.

-Moram da kažem da moji drugari obožavaju Žiku! Učiteljice pogotovo vole Žiku (smeh)- rekla je takmičarova ćerkica i istopila voditeljevo srce s obzirom da je posebno srećan kada čuje da ga mališani vole.

IMG 4075

Izgleda da je mala Magdalena hrabrost povukla na tatu te je zapevala kao da se godinama nalazi na sceni, a žiri, kao i publika u studiju nisu mogli da veruju koliko je devojčica opuštena i talentovana.

-Megi ti je ukrala šou!- poručio je Mare.

IMG 4070
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović