„Izbacim nemir, udahnem ljubav“ Hrvatica opčinila sve u „Nikad nije kasno“: „Ženo, majko, kraljice“

0A0A8463 1

Uvek je maštala da peva na velikoj sceni, ali majka troje dece Danijela Komljenović (42) iz Zagreba nije imala hrabrosti da napravi prvi korak. Ipak, pre tri godine je počela da peva, prijavila se za šou „Nikad nije kasno“ i danas budna sanja svoje snove.

Misija joj je bila da se barem jednom pojavi u takmičenju, ali je nadmašila svoja očekivanja i stigla do trećeg kruga u kom je ponovo briljirala.

0A0A8472

-Ženo, majko, kraljice, da li se nešto promenilo od kad se pojavljujete ovde? Inače, zvučite kao da pevate 33 godine, a ne 3. Rekli ste da pevanjem izbacujete tugu, a uzimate sreću, to je kao ono izdahnem nemir, udahnem ljubav- konstatovala je Tijana Dapčević nakon što se takmičarka pojavila na sceni u elegatnoj plavoj haljini.

Danijela je potvrdila Tijanine reči, govoreći da sav nemir leči muzikom, a u trećem krugu predstavila se pesmom „Nisam ti ja baš bilo ko“, kojom je oduševila stručni žiri.

0A0A8530

– Vidi, boja glasa je fantastična, energija koju imate je divna. Ne znam zašto ste hteli da prođete samo prvi krug, kad Vi možete do finala – rekao je oduševljeno Enes Begović, dok je Tijana dodala da je sa potpunim pravom došla do trećeg kola i da je uživala u njenom glasu.

Meni se ovo dopada, ovakvo izvođenje pesme mi se dopada, uopšte Danijela bira prave pesme za sebe i svaka joj čast na tome- dodao je Saša Milošević Mare.

0A0A8509

U revijalnom delu takmičenja Danijela je imala podršku Enesa Begovića sa kojim je otpevala numeru „Kad zamirišu jorgovani“.

-Bili ste sjajni, oduvali ste- konstatovala je Dragana Katić nakon maestralnog dueta, a Mare se nadovezao:

Ovo je bilo i više od 10.000 metara gore.

0A0A8533

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić