Login/Registracija

Tamara Milutinović otkrila zbog čega Kaća Grujić nije bila na njenoj svadbi: „Mnogo mi je teško zbog toga“ (VIDEO)

DSC05196

Pevačica Tamara Milutinović pojavila se danas na snimanju Grandove emisije prvi put nakon venčanja, a pokazala je i kako izgleda u šestom mesecu trudnoće i otkrila zbog čega Katarina Grujić nije bila na njenoj svadbi.

Ona je za Grand otkrila da posle pojavljivanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ neće gostostovati u drugim medijima sve do porođaja.

DSC05196 1

Iako je Tamara u šestom mesecu trudnoće, trudnički stomak se ipak ne vidi puno. Razlog tome je haljina koja prati liniju stomaka, a koja njoj savršeno stoji.

-Zakamuflirala sam – našalila se pevačica i otkrila sve detalje venčanja koje se održalo pre nedelju dana u Čeneju nadomak Novog Sada, pa priznala zbog čega je ipak sve bilo pod velom tajne.

-Krila sam i trudnoću, slobodno sada mogu da kažem da sam u šestom mesecu. Vrlo dobro znam šta može da se piše i šta se sve izvuče iz konteksta, prosto mi to nije bilo potrebno. Želela sam neki mir, stvarno se zahvaljujem svim medijima koji su ispoštovali naš dan, zahvalna sam stvarno na tome i odužiću se nekom drugom prilikom – rekla je za Grand.

Kako smo imali prilike da vidimo na slikama i snimcima koji su se tog dana pojavili na društvenim mrežama, njena svadba je izgledala kao iz bajke, a Tamara priznaje da je o takvom venčanju oduvek maštala.

DSC05219

-Venčanje je bilo prelepo, bajkovito, baš onako kako smo zamislili i kako smo planirali i kako sam kao mala maštala. Ja volim prirodu i prosto sam želela tako da se udam, da mesto liči na Toskanu, a taj salaš zaista liči – kazala je pevačica i otkrila ko je bio najveseliji tog dana:

-Sada kada sam sumirala sve utiske, mladoženja je bio najveseliji. Ja sam onako želela da ispoštujem sve goste, malo sam i odmarala, želela sam sve da ispratim kako treba.

Njna dobra prijateljica i koleginica Kararina Grujić ipak nije prisustvovala svadbi, a razlog tome je turneja u Australiji koja je bila zakazana ranije. Tamara za naš portal kaže da je bila tužna zbog toga, ali je i otkrila kako je Katarina reagovala kada joj je saopšila datum venčanja.

DSC05236

-Nažalost nije bila tu i mnogo mi je bilo teško zbog toga. Mi smo venčanje organizovali u jako kratkom roku, ona je već zakazala tu Australiju. Kada sam joj rekla početkom meseca da je krajem meseca venčanje, rekla mi je „ubiću te, otkazuj to“. Ali dobro, biće vremena, hvala Bogu slavićemo još – priča Tamara kroz smeh.

Za sam kraj razgovora otkila nam je da su ona i njen suprug Darko odabrali ime za ćerku, a na ideju za ime nasledice došli su na jako neobičan način.

-Odabrali smo, ali nećemo još da otkrivamo, neka ostane tajna još malo. Zajedno smo se dogovorili oko imena, to je bilo spontano. Gledali smo neku nemačku reklamu, izgovorili su to ime, ja sam rekla vau kako se niko kod nas nije setio do sada – zaključila je Tamara za Grand.

U videu pogledajte šta je još Tamara rekla za naš portal.

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dačić