Login/Registracija

Ksenija i Mare slave jubilej ljubavi: „Deset godina je prošlo kao tren“ (FOTO)

Kompozitor i stalni član žirija emisije „Nikad nije kasno Saša Milošević Mare i njegova supruga Ksenija danas imaju veliki povod za slavlje.

Oni proslavljaju jubilarnu desetu godišnjicu braka, a ponosna supruga je podelila nekoliko fotografija sa venčanja uz emotivan ospis.

-10 godina je prošlo kao tren – napisala je Ksenija.

Ksenija i Mare imaju sina Vanju, a kompozitor iz prvog braka ima još dva sina Ognjena i Luku, a pre nekoliko dana proslavio je 18. rođendan nasledniku Luki.

Pre nego što su dobili sina Vanju, oni su sklopili brak u stanu pred matičarkom u prisustvu kumova i rodbine, a potom priredili veselje na jednom beogradskom splavu gde su se okupili rodbina i prijatelji.

Inače Maretov kum na venčanju bio je poznati glumac Andrija Milošević, koji se danas oglasio porukom ispod objave i na šaljiv način čestitao godišnjicu braka kumovima.

-Ko je ličnost sa tobom na poslednjoj slici? – napisao je glumac, aludirajući na to što se na fotografiji ne vidi njegova glava.

Podsetimo, Ksenija je ćerka legendarnog klarinetiste Bokija Miloševića, a ono što je zanimljivo u ovom braku jeste to da mlada nije morala da menja prezime kada se udala.

U videu pogledajte koju je pesmu Mare napisao Žiki koja je inspirisana istinitim događajima koje je voditelj doživeo:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković