Pod lupom žirija Dejan Matić molio veteranku posle nastupa: „Da ne praviš više pauzu ni od 6 dana!“ (VIDEO)

DEJAN MATIC NNK SNIMANJE 08022023 FOTO MUNJA 48 ok

I ove nedelje vatromet emocija je zagarantovan, a za to su se pobrinuli učesnici najvećeg šou takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ koji vas očekuju drugog dana vikenda od 21 sat na TV Prva, a kada se zna da je u toku treći takmičarski krug, onda je razloga za gledanje emisije još više.

Puno pohvala, kritika i sjajnog provoda za koji su se pobrinuli kao takmičari tako i žiri u kome su se ovoga puta našli pop pevačica Jasna Gospić i njen kolega iz folk branše Dejan Matić.

JASNA GOSPIC NNK SNIMANJE 08022023 FOTO MUNJA 6 ok

-Zaista ste bili odlični – poručila je Jasna oduševljena izvedbom takmičarke koja je sa Matićem izvela duet „Kad si sa mnom ti ja hoću da poludim“, duet koji u originalu izvodi Matić sa Stojom.

Da li je Dejan očekivao da se nađe pod lupom ostalih članova žirija ostalo je nepoznanica, tek on je sa lakoćom emotivnim nastupom preneo energiju na publiku koja je pevala u glas refren ove pesme.

Za razliku od pevačice koju svi pamte po legendarnom hitu „Dođi u pet do pet“ koja je tokom čitave večeri delila niz komplimenata, Dejan je odlučio da bude kritičniji. Pevač je takmičare posmatrao kao iskusnije kolege, rešivši da ih svojim sugestijama usmeri i podigne na nivo vrhunskih profesionalaca.

-Falilo mi je malo energije u celom tom nastupu – kritikovao je Dejan nastup jednog od veterana, a potom upitao:

-Mogu li nešto da te zamolim?

Nakon potvrdnog odgovora Dejan je dodao:

-Da ne praviš više pauzu ni od 6 dana, a taman posla 6 godina! – poručio je Dejan.

ZIRI NNK SNIMANJE 08022023 FOTO MUNJA 32 ok

A kako peva takmičarka koja je osvojila sve muzičke simpatije Dejana Matića i koji ne želi da joj dopusti ni 6 dana pauze, videćemo u nedelju od 21 sat na TV Prva, kada nas očekuje nova epizoda muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

Pogledajte šta vas još očekuje u emisiji koja je na programu u nedelju u videu ispod:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić