Login/Registracija

„Moje srce je tu“ Jasna Gospić priznala za čime žali godinama (VIDEO)

Čim je ušetala u Grandov studio primetili smo da Jasna Gospić izgleda fenomenalno, pa smo je pitali kako joj to polazi za rukom.

Negujem se dobrim raspoloženjem, uvek sam zaljubljena. Neguje taj pozitivni stav i humor. Jako vodim računa o liniji i o telu – otkrila je pevačica.

S obzirom da ima liniju na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice, pitali smo Jasnu da li je na nekom posebnom režimu ishrane.

Nemam poseban režim ishrane, jedem sve što mi se jede, ali nekako umereno. Izbegavam hleb i slatkiše.

Zanimalo nas je kako je došlo do toga da je Žika Jakšić pozove u svoju emisiju kao specijalnog gosta.

Mi imamo zajedničke prijatelje, a ja sam bila ta koja je izrazila želju da bude deo žirija. Živim u Pragu, Žikinu emisiju neizostavno svake nedelje gledam, zaista uživam u tome i mislim da je ovo jedna od najboljih u regionu, a i šire. U druženju sa Halidom sam priznala da bih volela da budem deo toga i onda smo pozvali Žiku. Njemu se svidela ta ideja. Zaista volim ovu emisiju i srećna sam što sam ovde -priznala je pevačica.

Iako godinama živi u Pragu, Jasna je sa mnogim kolegama i danas u sjajnim odnosima.

Veoma sam ponosna zbog činjenice da imam mnogo prijatelja među kolegama. Nekad se pitam čime sam zaslužila takvu privilegiju da sam prijatelj sa Sergejem Ćetkovićem, Goranom Karanom, Franom Lasićem, Tifom. Oni su moji prijatelji decenijama, uvek se zaista rado okupimo, družimo, mislim da je to velika privilegija. Često pomislim da mora da sam bila dobar čovek i da sam u ljudima budila ono najbolje zbog čega sam veoma ponosna -objasnila je vlasnica hita „Dođi u pet do pet“.

Svi možemo da se složimo da je Prag jedan od najlepših evropskih gradova, ali pevačica nam je priznala da joj naš region veoma nedostaje.

-Sve mi nedostaje. Prag je jedan tipičan evropski grad, a ja sam ipak Balkanka i volim ovo naše druženje i odnos među ljudima, da ne pričam o hrani koja je ovde fenomenalna. Osećam da je moje srce ipak ovde, da sam ovde ono što ja jesam i da sam jako srećna – rekla je pevačica.

Pitali smo Jasnu da li će njena deca poput majke uploviti u muzičke vode.

-Pa bojim se da ne, moguće da su povukli na oca. Nemaju nekog prevelikog sluha, sin je pravnik, ćerka voli film, ali talenta za muziku baš i nemaju.

Šta nam je Jasna još otkrila, poslušajte u VIDEU ISPOD.

https://youtu.be/DzVPQoika-s

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk