Login/Registracija

Tijana Dapčević odavno ne živi samo od pevanja! Progovorila o novom biznisu i zakukala: „Ima dosta posla, radim kao konj“ (VIDEO)

0A0A2400

Najharizmatičnija pevačica na estradi, talentovana Makedonka Tijana Dapčević odavno ne živi samo od pevanja, već ima dodatni biznis koji je pokrenula sa suprugom.

Pevačica ne krije da je pre tri godine na svom imanju nadomak Beograda napravila plantažu oraha koju održava zajedno sa jačom polovinom, a za Grand otkrila je da li su orasi rodili i da li će biti za prodaju.

-Ima, Bogu hvala. Berba je sredinom oktobra, pa dođite, pomozite, ima dosta posla, da se trese, da se čisti, da se krcka-poručila je zadovoljno Tijana.

TIJANA DAPCEVIC NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 2 ok 768x512 1

Poznato je da je u njenoj kući tradicija da svake jeseni porodično peku papriku i spremaju ajvar, a nas je zanimalo da li je i ove godine bila vredna i već spremila zimnicu.

-Ove godine nisam, jer preko leta nisam stigla da odem do tate da napravimo taj čuveni ajvar koji volimo da pravimo svake godine. Posle mora sam krenula da radim kao konj, tako da posle snimanja serije sigurno idem u neku banju – požalila se pevačica u intervjuu koji možete da vidite u nastavku.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić