Login/Registracija

Tijana Dapčević imitirala Žiku Jakšića, pa se raznežila na spomen sina: „Bilo je suza, majka k’o majka“ (VIDEO)

Uprkos brojnim poslovnim i porodičnim obavezama, Tijana Dapčević uvek nađe vremena da poseti Grand, a glavni krivac za to je Žika Jakšić čijem pozivu pevačica ne može da odoli.

Tako je pred kamerama Grandovog portala otkrila kako izgleda njihov razgovor i zbog čega Žiki ne može da kaže „ne“.

-Uvek kad me pozove kaže „Tihomire, je l’ možeš da dođeš u sredu na emisiju?“ Kažem mu da ne znam, da igram predstave, imam zilion obaveza, a on će na to „Nemo’ sad da mi pričaš to, nego ‘oćeš da dođeš ili ne?“ Tako da kad pozove ne mogu da ga odbijem – rekla je Tijana imitirajući autora takmičenja veterana.

0A0A2327

Pored toga što ima koncerte širom regiona, Tijana već nekoliko sezona snima sitkom u Makedoniji, a tu je i predstava „Vesele devojke“ koju sa koleginicama igra već dve godine. Kako kaže, nađe vremena i za sebe, ali retko.

-Stižem da budem mama i supruga, i domaćica, čistačica, spremačica, klozetarka, stižem sve da budem. Insistiram na tome da svaki slobodan trenutak provedem sa svojim dečacima. Inače, po Beogradu ne izlazim i sve bitne događaje uvek propustim jer baš tad imam koncerte. Dosta stvari redovno propuštam u prestonici, ali ne žalim se, zahvalna sam na svemu što mi se dešava. Volim što imam posla, blagoslovena sam što radim posao koji volim –istakla je pevačica za Grand, pa se dotakla najvažnijeg događaja u njenom životu koji se dogodio pre par meseci.

TIJANA DAPCEVIC NNK SNIMANJE 20092023 FOTO MUNJA 32 ok

Njen sin jedinac Vuk nedavno je imao malu maturu, a ponosna mama je to doživela veoma emotivno. Kaže, drugačiju reakciju nije ni očekivala.

– Doživela sam to kao svaka majka, bila sam preuzbuđena, bilo je i suza. On nije bio preterano uzbuđen zbog toga, više sam ja igrala Pipirevku otprilike (smeh). Sve sam doživela i preživela emotivno jer mom detetu kreće neka nova životna etapa. Zanima ga muzika, što mi je mnogo drago, takođe produkcija što mi je od presudnog značaja kad neko u tako mladim godinama zna čime želi da se bavi. Ima svoj kanal gde promoviše svoju muziku, ima svoje fanove, slišaoce, vrlo je popularan u tim krugovima, a uskoro ide u Amsterdam na jedan festival. Mama i tata, naravno, idu sa njim u Amsterdan jer je maloletan što mi teško pada (smeh). Ponosna sam majka! rekla je Tijana u intervjuu koji možete da pogledate na početku teksta.

0A0A2400

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A./A.M.