Login/Registracija

„Ni po babu, ni po stričevima“ Dejan Matić iskreno o Žiki Jakšiću, a dotakao se i koleginice: „Desilo se za kratko vreme“ (VIDEO)

„Svi se nešto žale na vreme, a ja sam odlično“, upravo ovako započeli smo razgovor sa Dejanom Matićem koji je vidno raspoložen došao u šou „Nikad nije kasno“.

Kako kaže, osmeh ne skida sa lica ni kad mu je zaista teško, a poziv Žike Jakšića da žirira nikad ne odbija.

-Nikad nismo imali problema, dogovorimo se sve u pola minuta– istakao je Dejan za Grand i dodao da iako živi u Beču, ne predstavlja mu problem da zbog Jakšićeve emisije dođe u Beograd.

DEJAN MATIC NNK SNIMANJE 20092023 FOTO MUNJA 8 ok

Mnogi pevači tvrde da nije lako žirirati, kao i da je to mač sa dve oštrice, ali Dejan nije zagovornik toga.

Nema tu šta da se komplikuje i filozofira. Nekako kako krugovi odmiču, možda od trećeg, četvrtog tada je teže, a sad kako je početak biće opuštenije. Biće ni po „babu, ni po stričevima“, samo realno i pravedno– rekao je pevač, a na pitanje da li od njega uskoro možemo očekivati nove pesmu, odgovorio je:

-Vrlo brzo, već sam u studiju, Saša Milošević i ja spremam nešto dobro. Uskoro će i novi album, naravno da sve singlove zaokružim u jednu priču, a biće tu i novih pesama.

DEJAN MATIC NNK SNIMANJE 20092023 FOTO MUNJA 36 ok

Poslednji singl koji je objavio bio je duet sa Milicom Todorović, a sad je otkrio i svoje impresije o postignutom rezultatu.

-Prezadovljan sam, za vrlo kratko vreme ima 15 miliona pregleda. Pesma se traži i na nastupima, sve je kako sam i očekivao – rekao je Dejan u intervjuu koji možete da pogledate u videu na početku teksta.

0A0A2444

NE PROPUSTITE I:

Autor: I. A./A.M.