Login/Registracija

Glumica Kristina Savić stala pevačima na crtu: Pustila glas i ostavila sve bez teksta (VIDEO)

Žika Jakšić u emisiju „Nikad nije kasno“ uvek dovodi sjajne koji svokjim glasom i performansima dovelu atmosferu do usijanja, međutim prošlog vikenda glumica Kristina Savić bila je veliko iznenađenje za pubiku.

Otvorila je emisiju svirajući kalvir, a kada je pustila glas ceo studio ostao je bez teksta.

IMG 0302 768x512 1

Numerom „Someone like you“ stvorila je pravu magiju i svojim talentom oduševila sve prisutne, kao i gledao kraj malih ekrana.

Ni Saša Milošević Mare nije odoleo a da ovaj trenutak ne zabeleži svojim telefonom.

ks

-Bravo! Ma bravo! Dame i gospodo želim da vam predstavim Kristinu Savić- rekao je Žik na engleskom i nasmejao sve.

-Bravo za ovu našu divu koja je pravo iz Njujorka stigla kod nas u stidio i upriličila početak ove emisije. Kristinu dobro poznajete, ali ne kao pevačicu i pijanistkinju već kao glumicu. Kao što kaže naziv serije u kojoj glumiš, igra sudbine učinila je da ti budeš gost naše emisije, ali i da igrom sudbine nama pokažeš da si veliki umetnik i kada je muzika u pitanju. Hvala ti- dodao je voditelj.

kristina s

Inače, malo ko zna da je Kristina završila Muzičku akademiju i to odsek za klavir, ali i da radi u pozorištu te se Žika našalio.

-Retko idem u pozorište, ali kada odem uvek se lepo osećam. Je l’ mogu ja tamo da budem u prvom redu i da dajem bakšiš (smeh) Kad mi je lepo da malo zakitim balerine, bacim sto evra na pevačicu! (smeh)- našalio se Jakšić i nasmejao sve.

IMG 0659 768x512 1

Podsetimo, Kristina je nedavno otvorila dušu za Grand, a šta je sve rekla pred našim kamerama saznajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović