Login/Registracija

SVADBA NA GRANDOVOJ SCENI: Došao da ostvari svoj san, a OŽENIO SINA

Ljubav prema muzici Dževad Hodžić (61) iz Živinica gaji od malih nogu, međutim želja da se profesionalno bavi muzikom datira od momenta kada je čuo numeru Šabana Šaulića „Dođi da ostarimo zajedno“.

Oduvek je maštao o uspehu, i uprkos usponima i padovima nije dozvolio da klone. Nagrade na brojnim festivalima kruna su za njegovog truda, borbenosti i talenta koji želi da pokaže i na Grandovoj sceni.

-Žao mi je što nisam uspeo u pevanju, ali sam sa druge strane srećan zbog moje porodice. Oženjen sam i imam dva sina, to je prava sreća!- poručio je veteran koji ne krije da ima velika očekivanja od takmičenja.

Uprkos želji, Dževad nije imao hrabrosti da se sam prijavi za popularni šou Žike Jakšića te su to umesto njega učinili snajka i prijatelj koji su mu velika podrška u ostvarenju njegovih muzičkih ciljeva.

S obzirom da je Žika poznat kao neko ko voli da spaja ljude predložio je da se u sledećoj emisiji snajka i Dževadov sin uzmu budući da su već šest godina u vezi.

-Kuma da dovedete i prsten da donesete i da mi to rešimo u sledećem krugu!- poručio je Žika što je sve nasmejalo.

I potpuno očekivano pred stručnim žirijem zapevao je Šabanov čuveni hit „Odlaziš, odlaziš“, što je ceo studio pozdravio gromoglasnim aplauzom.

-Super si otpevao, imaš divan glas, pevaš svetlo, visoko, veselo, ma bravo!- pduševljen je bio Kiki, a pohvalama se pridružio i predsednik žirija Saša MiloševićčMare.

-Čuje se jedna ozbiljna kilometraža u smislu tehnike pevanja i donošenja pesama. Mislim da je napravio odličan izbor pesme. Bilo je malo treme, ali dobro- istakao je Mare, dok je takmičar tvrdio da treme nema, već je glavni krivac umor.

Komplimenti su usledili i od glumice Ivane Dudić koja je posebno nagradila takmičarovu hrabrost s obzirom da je otpevao jednu od najtežih pesama.

-Vi ste to fenomenalno uradili, ja se ne razumem, ali umem da čujem. Hvala vam najlepše- poručila je glumica, dok je veteran tvrdio da on to može mnogo bolje.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović