Login/Registracija

„PROBUDILA JE NEMIR U NAMA“: Narodnjaci na nastupima, a rokenrolom oduvala žiri

Veteranka Danijela Jovanović (44) iz Ćuprije ceo život se bavi muzikom, međutim tokom tinejdžerskih dana osim pevanja briljirala je u sportu. Ipak, ljubav prema muzici je bila jača te je odlučila da upiše muzičku školu i svoj život posveti pesmi.

Sada se samouvereno pojavljuje na velikoj sceni šoua „Nikad nije kasno“, spremna da pokaže svoje umeće.

Veliku podršku u tome pružaju joj suprug i ćerke koji su joj jedan od motiva da pruži sve od sebe i ostvari ono o čemu je oduvek maštala

Draga Danijela, obično ljudi iz roken rola beže u narodnjake to je nekako logičan put, a ti si pobegla iz narodnjaka u roken rol. Kako? Zašto?– interesovalo je Kikija.

Nisam iz narodnjaka u rokenrol, već iz rokenrola u narodnjake. Na rok muzici sam odrasla, to sam slušala, a onda sam polako ulazila u narodnu muziku. Volim i jedno i drugo – odgovorila je veteranka.

Takmičarka se predstavila sa pesmom od Bon Jovi „It s my life“.

Ona iz svog mira ume da probudi nemir u slušaocima tako da je sjajan izbor pesme, sjajna interpretacija, sjajan bend, zaista divan performans– dao je svoj sud Mare.

Ja sam videla tu srčanost na sceni i koliko izgarate da to pokažete, i vidi se da uživate u tome. Ja sam se naježila. Meni je to bilo fenomenalno– rekla je Ivana.

Ma super, odličan izbor pesme. Guraj dalje, odlično – kratak i jasan je bio Kiki.

Mi smo inače prvi put za ovih osam godina čuli ovu pesmu, sjajno – prokomentarisala je Dragana.

Foto: E. Srdić,
Autor: B.Stuparušić