Login/Registracija

Snežana Đurišić joj „maznula“ pesmu, a muž izneverio: „Prijavio me i pobegao“

Život takmičarke šoua „Nikad nije kasno“ Lidije Đorđević (42) iz Vladičniog Hana je veoma zanimljiv, budući da je sa 16 godina počela da se takmiči na raznim muzičkim festivalima, gde je osvajala prva mesta, ali je tek u petoj deceniji odlučila da hitro korača ka ostvarenju snova.

Iako je pred njom bila svetla pevačka budućnost, pevačica se udala i karijeru stavila na drugo mesto.

Moraš se odreći nečega da bi mogao nešto drugo da uradiš. Ja sam birala porodicu, danas imam troje dece, svoju vojsku, a pesma kao pesma – ide usput– rekla je takmičarka i dodala da danas živi onako je oduvek maštala.

-Volim da kuvam, crtam, dekorišem, da pišem pesme. Ispunila sam svoj san time što uveseljavam ljude. Život je pesma i mislim da još uvek imam šansu -istakla je takmičarka koja se uporedo sa odgajanjem dece bavila i muzikom. U tom je imala pomoć supruga Zorana, njene najveće podrške koji je baš pred njeno pojavljivanje u „Nikad nije kasno“ otišao u Švedsku da radi.

-Prijavio me je čovek i pobegao preko – našalila se takmičarka, što je nasmejalo sve.

-To govori mnogo o vašoj porodici i vašem odnosu –nadovezao se Žika Jakšić, a takmičarka odgovorila da njen suprug i ona već 21 godinu funcionišu savršeno.

Saša Milošević Mare bio je fasciniran njenom biografijom, a posebno ga je oduševilo to što je bila aktivna i objavila nekoliko pesama. Sarađivala je i sa čuvenim Radetom Krstićem koji joj je napisao album na kom je bila i pesma „Srna i jelen“, ali je bombardovanje prekinuo njene snove.

-To je bila moja pesma, ali je završila kod Snežane Đurišić – rekla je Lidija i u takmičenju se predstavila numerom „Opet imam razloga da živim“ Ane Bekute.

Na njen stas i gkas niko nije ostao ravodušan, a Neda Ukraden je prva prokomentarisala Lidijin nastup u prvom krugu.

-Fantastična pesma, odličan izbor, još bolja Lidija koja je pokazala da vrlo vlada intonacijom, ritmom i jednom zrelom interpretacijom. Želim joj mnogo uspeha – poručila je Neda, dok je Stefan Buzurović dodao:

-Lepo je to što se kod Vas ne oseća da je prvi krug, deluje da vladate glasom i scenom. Svaka vam čast, ja Vam čestitam!

Mare je istakao da je sve jasno kao dan i da je život ispred nje.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić