Vragolan iz Leskovca došao kod Žike sa NEVEROVATNIM CILJEM, a onda je usledio ŠOK

0A0A1920

Pevač, glumac, šoumen, komičar, imitator i televizijski voditelj, sve je to duhoviti Dejan Tasić (45) iz Leskovca. Sudeći po prvom utisku malo ko bi mu verovao da je nekada bio miran i tih.

Što bi rekli, ni pet, ni šest, takmičar je priznao da muzika nije glavni razlog njegovog prijavljivanja za šou „Nikad nije kasno“. Iako pevanje voli i u tome uživa, trenutno mu je najvažnije da pronađe ženu svog života.

-Jako loše pamtim tekstove pesama i jako sam mrzovoljan što se tiče proba. Ne znam kad ide foršpil, ne znam tačno tonove. Iskreno ne slušam muziku i neodgovoran sam. To mi i kolege zameraju- priznao je veteran.

Sigurno ne slučajno, Tasić čvrsto veruje da će mu Žika Jakšić pomoći da ostvari svoju želju i konačno stane na ludi kamen.

-Svi se prijavljuju da pevaju, a ja sam se najviše prijavio da bih se oženio. Znam da imaju emisije gde žene ljude, ali ja mislim da Žika to radi savršeno– tvrdi Dejan koji je samo nekoliko sekundi nakon što se predstavio žiriju na duhovit način i pokazao svoje glumačke sposobnosti, izazvao lavinu smeha.

0A0A1923

-Zabavan tip širom regiona! Imaš veliko iskustvo sa kamerama i sa scenom, vidi se odmah. Jako duhovito si sebe predstavio. Ali ipak bih da se vratim na ženidbu. Objavljujem javni konkurs za ovog momka koji hoće da se oženi! Imaš Fejsbuk profil, videćeš šta će da se desi posle ove emisije. Samo polako nemoj da žuriš jer se na brzinu samo muve vataju- objasnio mu je Jakšić.

Na veliko iznenađenje u žirijskoj stolici našao se Stefan Buzurović te je sa glumcem iz Leskovca imao mnogo tema za razgovor.

-Završio si dva fakulteta po pola, znači to je jedan ceo! (smeh) I kada sam čuo gde si se sve takmičio, znači ostali su ti samo Evrovizija i Oskar- našalio se Buzurović.

STEFAN BUZUROVIC NNK SNIMANJE 30092022 FOTO MUNJA 14 ok

Pa vreme je bilo da čujemo i kako Deki peva te se uozbiljio i latio mikrofona. Zapevao je numeru „Nije ljubav stvar“ Željka Joksimovića uz pratnju divnog orkestra „Nikad nije kasno“.

Neverovatna emocija prelomila se studijom, a svi su pomno pratili svaki stih.

-Dejane, ti si jedan multitalentovani čovek, a to što dolaziš iz Leskovca, to je jedan plus. Objedinio si muzikalnost, šarm i duhovitost i to što si pričao u uvodu je ništa naspram onoga što smo čuli u ovoj pesmi. Svaka ti čast! Da Bog da se oženio posle ove pesme- oduševljena je bila Neda Ukraden, a njenim pohvalama pridružio se i predsednik žirija.

-Vodi računa, Tesla se više puta nije ženio, možda i to da probaš (smeh). Svašta čovek ima da čuje i vidi od tebe, a ono zbog čega si ovde večeras si uradio najbolje. Ostavio si perfektan utisak barem na mene, ali mislim i na publiku- istakao je Mare.

-Moram da ti kažem da ti zavidim jer ja da sam pevao nikada se ne bih oženio- nije ostao imun ni Buzurović od koga su takođe pljuštale čestitke i pohvale na račun takmičara.

Šalu na stranu, Žika Jakšić dao mu je savet zlata vredan, a pre svega mu je poručio da se uozbilji i da iz duhovitog Dejana Tasića pređe u ozbiljnog pevača.

0A0A1927
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović