DA SE NAJEŽIŠ! Gile peva, devojka iz publike plače kao kiša (VIDEO)

21f546ddda783fd9203ecded0d30f7ffa3ebfc5e

Sigurno jedan od najvoljenijih Zveda Granda jeste pobednik Amar Gile, pevač sa neverovatnom emocijom i energijom koji izvodi svaku pesmu, pa ne čudi podatak da su njegovi nastupi u takmičenju bili najgledaniji i najkomentarisaniji.

Gile često nastupa u klupovima širom sveta, a na društvenoj meži TikTok se pojavio jedan video koji je mnogima naterao suze na oči.

Naime, on peva numeru Peđe Medenice „Da me neko pita“, a devojka iz publike koja sedi pored njega plače kao kiša.

16ec682f0284d90e803e1664ed2485eb459b6ada

Nema sumnje da je Amar opravdao nadimak kralj emocija, obzirom da su sva njegova izvođenja osim maestralog pevanja, posebno interesantna upravo po emociji.

Podsetimo, Gile je pre nekoliko dana gostovao kod nas i za Grand priznao da čeka sina i da je zakazao svadbu za februar sledeće godine.

–Iskren da budem priželjkivao sam žensko dete jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da ako bude muško da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško i mislim da i on jedva čeka da dođe na svet.Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru…Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak- otkrio je za Grand.

BONUS VIDEO: Amar Gile „Najsrećniji sam na svetu“

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A. Milinković