Žiri zanemeo: Vrcava Mađarica dala GAS u emisiji

zuza

Učesnica popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ koja se ovoga puta prva predstavila publici bila je Žužana Sekereš iz Zrenjanina.

Žužana je na samom početku razgovora otkrila da nema puno stvari koje sebi zamera, osim da je veoma tvrdoglava, ali ni za to ne može da kaže da je mana jer je na taj način postigla mnogo stvari u životu.

Muzikom je počela da se bavi još u detinjstvu, a ljudi iz njene okoline su to i primetili, pa je tako prvi nastup imala 1995. godine u jednom selu i tako počela ozbiljnije da se bavi muzikom.

0A0A1842 1

Vatrena Mađarica već neko vreme živi u Nemačkoj gde je završila pedagošku školu i radila kao vaspitač, a ne krije da podjednako voli i mađarsku i srpsku muziku. Svojim najvećim uspehom smatra to što je postala majka, jer se dugo borila za potomstvo.

Da se pojavi u takmičenju, Žužana je veliku podršku dobila od članova porodice, a u publici su je podržali kolega muzičar i prijateljica sa kojom se druži još iz vrtića.

0A0A1876

Nakon što je Žužana završila svoj nastup, žiri je ostao oduševljen njenom energijom.

Pre svega hvala ti što si ovo ovako otpevala i ostalim takmičarima dala jedan bust. Neka ovo gas, gas bude dobar primer svim ostalim takmičarima. Ako su ovo kvalifikacije, ja se nadam da se vidimo u žrebu – rekao je Buzurović.

Nisi imala nikakvog razloga da se protiviš što si dobila ovu pesmu, izvanredno intoniraš. Baš si prava „Gas, gas“ – dodala je Neda.

Nije greška ni ako kažemo da si prava Mađarica. Sjaja izbor pesme, volim kada na sceni sve dođe na svoje mesto i kada ovako počnemo emisiju. Zaista si svima dala vetar u leđa – zaključio je Mare.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk