Login/Registracija

„Moj san sada postaje java“, Saši Pešiću se na sceni ostvarila velika želja, Ekstra Nena oduševljena: „Ovo ne može da peva bilo ko“

IMG 2987

Nišlija prodornog glasa, Saša Pešić po treći put je stao na veliku scenu emisije „Nikad nije kasno“ na koju je došao kako bi ostvario svoje muzičke snove koje je do tada sanjao u „salonu“, odnosno pevajući za svoje prijatelje i poznanike.

Milionski auditroijum oduševio je emocijom i autentičnošću koju poseduje, a večeras mu se prva obratila Elvira Rahić koja je za njega imala snažnu poruku.

Moram da vam kažem ja dok sa pevala u sobi, u salonu, među svojim prijateljima sa najviše duše sam pevala, a Vi ste tu dušu i ovde na ovu scenu doneli i mogu vam reći da vam nije više mesto u salonu– istakla je pevačica koje je priznala da na ovoj sceni uvek ima tremu uprkos iskustvu.

Za ovo predstavljanje odabrao je numeru „Sonja“ od Cuneta Gojkovića koja je ispraćena dugim i gromoglasnim aplauzom.

0A0A4790

Ne znam posle ove pesme šta da kažem jer on to tako lagodno i slobodno peva kao da je kod kuće. Njemu ništa ne može ni ovaj svet ispred njega, čak ni žiri, zaista svaka Vam čast toliko lepo i osećajno– rekla je Elvira, na šta je veteran odgovorio kako najbolje tek predstoji što je oduševilo Mareta.

Ovo je do sada najbolje, još si ubedljiviji bio i retko se čuje ovakva interpretacija i moram da kažem tu pokazuje orkestar, kada ide za pevačem koji ima slobodan izraz, koliko je dobar i bravo majstori– dodao je predsednik žirija, a pohvale nisu izostale ni od Ekstra Nene.

IMG 2800

Čula sam vaše izvođenje Stojnića pre nego što sam došla ovde, i ovo mi je upotpunilo sliku o vama. Ovu muziku ne može da peva bilo ko, u sferi ove muzike koja liči jedna na drugu, vi ste došli kao jedan cvet iz pustinje. Ovo je bilo emotivno na jednom visokom nivou, retko ko se od profesionalnih pevača usuđuje da peva ovu pesmu, kao da ste vi nama dali vaše emocije– objasnila je Nena koja je dodala kako bi sigurno bio gost na koncertu Dragana Stojnića da je živ jer je njegov glas retkost, a Saša se zahvalio na komplimentima koji mu i tek kako znače i prijaju.

0A0A4993

U revijalnom delu upravo mu se ona pridružila na sceni u izvedbi pesme „Prijatelji zauvek“ koju u originalu izvodi upravo ona sa Draganom Stojnićem, a Pešić je priznao kako u ovoj pesmi ostvaruje svoj san.

0A0A5010
Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić