Login/Registracija

Takmičar na korak do promene odluke: „Samo kada bi mi jedan čovek to rekao“ (VIDEO)

SASA PESIC 58 GOD. NIS 6 1

Već nakon drugog predstavljanja na velikoj sceni Granda Saša Pešić ne krije da je uspeo da pobedi tremu što smatra svojim velikom uspehom iako je tek na samom početku takmičenja.

-Skoro da uopšte nisam imao tremu ovog puta jer sam bio na svom terenu i pevao ono u čemu se pronalazim, što bi se reklo bio sam svoj na svome. Izabrao sam nešto što pevam godinama i to ću praktikovati i u budućnosti. Iskreno biraću lagane pesme jer to meni više leži, a to me je savetovao i Mare- priznao je za Grand.

IMG 0763

Iako je amater, ljubav prema muzici u Sašinom glasu osetila se već na prvu loptu, a to je ove nedelje publika u studiju i nagradila te se izborio sa svoje mesto i u narednom krugu.

-Ja se ovim poslom ne bavim da bi mene neko angažvao i zvao, ne pevam inače nigde, ali svi ljudi koji me znaju i moji prijatelji su mi čestitali na hrabrosti i što sam odlučio da uđem u ovu priču – ponosno je istakao Saša.

Šta god bilo u nastavku popularnog muzičkog šoua, Pešić ne krije da će nositi samo lepe uspomene, a sigurno jedna od najdražih je nastup sa kumom.

-Palo nam je na pamet da uradimo nešto drugačije. Toma ima odlične pesme i odlučili smo se za jednu njegovu, a kum je to sjajno izveo na gitari. Zapravo dogovor je bi da prvi deo bude lagan, skoro nečujana, a onda u drugom delu da poentiramo– ispričao je takmičar koji žali što muzika u kojoj on uživa i numere stare nekoliko decenija danas i nisu toliko popularne.

0A0A0911

Ipak, ne krije da je na korak do ostvarenja svoje misije i da bi ga samo jedna rečenica podstakla da i dalje radi ono što voli, pa možda čak i da uplovi u profesionalne vode, a o čemu je reč saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović