Login/Registracija

Aleksandra Pavlović i Žika Jakšić udružili snage u provodadžisanju, šok na početku emisije: „Ženim sina i vodim ovu malu u Leskovac“

0A0A4783

Šarmantna veteranka iz Grdelice Aleksandra Pavlović osvojila je sve simpatije publike već prvim pojavljivanjem u osmoj sezoni takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Ona se čitav život bavi muzikom, a nikada ranije nije pokušala da napravi neku veliku karijeru. Veteranka priznaje da je ovaj šouu idealna prilika da je publika bolje upozna, ali i prilika da stekne neka nova prijateljstva.

0A0A4940

-Očekujem nova prijateljstva jer baš volim da se družim i baš sam komunikativna osoba. Želim druženje na prvom mestu – rekla je ona u svom profilu.

Čim je večeras izašla na Grandovu scenu, Aleksandra je priznala da je u svom profilu rekla da očekuje druženje, ali da nije znala da će možda postati svekrva posle pojavljivanja u emisiji „Nikad nije kasno.

-Ja nisam očekivala da ću postati svekrva, oženiću sina i vodiću ovu malu izgleda u Lekovac- kazala je veteranka aludirajući na članicu orkestra violinistkinju i pevačicu Saru Vidaković.

IMG 2451

Kada je ovo čuo ni vodiitelj Žika Jakšić nije mogao da ostane imun, pa je sa osmehom na licu napravio šalu u svom stilu.

-Koju malu čekkaj bre? Saro ustani da te vidimo, da vidimo snajku. Da li ste vi sigurni u to da je ona snajka? – pitao je voditelj, a veteranka je odmah odgovorila:

-Za nas smo sigurni, za Saru ne znamo. Mi imao želju.

Nakon ove diskusije, Žika je napravio presedan pa je pozvao Aleksandrinog sina Veljka da izađe na scenu i upitao ga je koliko mu se sviđa Sara, on je odgovorio malo, ali je Žika rekao da ne može tako.

-E pa to malo nije dovoljno za ozbiljne stvari! Da li si ti svestan toga? To ne može da bude malo, mora da bude mnogo – rekao je Žika.

0A0A4799

Kako su se svi lepo nasmejali već na samom početku emisije, došao je red na pevanje. Aleksandra je za ovo pojavljivanje odabrala pesmu Mire Škorić „Manastirka vrata“. Kao što smo već i navikli od nje, ovu pesmu je izvela na vrhunskom nivou, a i žiri je bio zadovoljan njenim nastupom.

-Šta da kažem, toliki glasovni potencijal to je neosporno, tu nema diskusije. Ljubav prema muzici i to se čuje i po Vama se vidi. Naravno vi ste imali neke prioritete u životu, pa ste stavili akcenat na odrastanje svog sina, mogli ste i tada profesionalno da se bavite muzikom i postigli bi sigurno veliki upeh. Nije isto doći na veliku scenu i pevati ovako, sada ste Vi u zenitu i došli ste da nas osvojite, želim Vam puno uspeha ka prvom mestu – rekla je Eksta Nena.

0A0A4790 1

-Kaže Nena ljubav prema muzici se čuje, da čuje se i to je izgleda ostavrena ljubav. I muzika njoj vraća ljubavlju. Aleksandra, na pravom si mestu u pravo vreme i mislim da ćeš postići sve ono što nisi stigla do sada – dodao je Saša Milošević Mare.

-Stavrno sam ostala bez teksta, čula sam je i pre, ali je večeras bila nekako drugačija. I to što iza tebe piše nikad nije kasno, za tebe zaista nije kasno – zaključila je Elvira Rahić.

0A0A4804

U revijalnom delu, veteranka je nastupila sa nekadašnjim učesnikom „Zvezda Granda“ Nemanjom Đurđevićem. Duetom „Bogovi ljubavi“ su dodatno usijali atmosferu u studiju i na pravi način su otvorili ovo veče.