Žika veteranki traži muža: „Napravićemo anketu“

0A0A4767

Večeras je u emisiji „Nikad nije kasno“ nastupila i šarmantna Dragana Vujinović koja živi u Futogu, nadomak Novog Sada.

U mladosti je stalno imitirala Lepu Brenu, ali je umesto žarke želje da bude pevačica odlučila da se posveti studijama. Završila je Ekonomski fakultet, a pre tri godine upisala je i master studije na fakultetu Tehničkih nauka, a diplomu je, na veliko iznenađenje svih, donela u emisiju.

Čim se pojavila u drugom krugu Dragana je pokazala svoj master rad, što je sve iznenadilo.

0A0A4890 1

Večeras je nikad sigurnija, a moramo primetiti ni lepša zapevala pesmu Ane Bekute „Đavoli“ i priznala da je sigurnija u sebe više nego pre, te da će publici tek pokazati ko je ona zapravo i šta sve ume.

Nakon što je otpevaala pesmu Draganu je prvo iskomentarisala Ekstra Nena.

-Dragana želim vam puno sreće u ovom takmičenju, mada vi već imate sreće čim ste ovde došli. Možda treba birati one pesme koje govore o ljuvabi, još uvek ste u tremi. Ne znam zašto?- rekla je pevačica, na šta je Žika dodao:

-Treba da se uda, jel imaš dečka? – našalio se voditelj.

Nemam, a neće biti ni konkursa– dodala je takmičarka uz osmeh.

Prelepa si žena, razvedena – pa šta? Klinci su ti super. Samostalna si i hrabra! – zaključio je Žika.

0A0A4934

Kako je Drgana sprovodila ankterku kada je uticaj emisije „Nikad nije kasno“ na populaciju u pitanju, Mare se našalio i rekao:

Sada ćemo mi da sprovedemo ankretu i da vidimo u sledećem krugu koliko ti se udvarača javilo nakon emisije. Nastup je bio dobar i energičan, nema razloga da imaš takvu tremu. Kad budeš gledala snimak videćeš kako se polako oslobađaš, a manirski si me iznenadila. Očekivao sam „Zanu“, ovo je sjajna pesma i ja ti čestitam.

Elvira je za takkmičarku imala samo reči hvale.

Mene si očarala energijom i lepotom, da ne govorim o ritmu. Jako lepo igraš i ne gubiš se u tome, a ovim si pokazala da znaš da pevaš zaista – rekla je pevačica.

0A0A4919

U revijalnom delu emisije Dragana je zapevala sa Nebojšom Vojvodićem hit „Kao led, kao žar“ njene sugrađanke Dare Bubamare, a publika ih je podržala gromoglasni aplauzom i uživala u njiihovoj interpretaciji.

0A0A4940

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk