Login/Registracija

„Ne bih nikoga da potcenim, ali ovaj orkestar je rokerski bolji“, veteran oduševljen, Žika puca od ponosa: „Tako je, ništa ti se ne čini“

IMG 2629

Makedonac Goran Mišev, još jednom se predstavio na velikoj sceni emisije „Nikad nije kasno“, gde ga je Ekstra Nena pre samog pevanja pohvalila za glas na osnovu priloga kojim smo se podsetili na njegova prva dva nastupa.

Kako je ovog puta odabrao pesmu „Lipe cvatu“, Nenu je zanimalo zbog čega odlučio da baš nju otpeva.

Ja pevam to od moje četrnaeste godine. Moj gas je takav– odgovorio je Goran, a ona ga je pohvalila da je on kao Džo Koker po svojoj autentičnosti.

IMG 2800

Nakon otpevanog hita, Miška je želeo da pohvali orkestar koji po njegovom mišljenju odlično svira rok koji je njemu blizak.

Neću da nikoga potcenim, ali oni donesu rokerski bolje „Bijelo dugme“, bolje zvuče nego prošli orkestar. Oni su vukli na narodnjake, a vi kao pravi rokeri– iskren je bio veteran, a Mare je istakao kako su oba orkestra sjajni muzičari i da se njemu ta razlika čini tako iz njegove perspektive pevača.

Ne čini mu se, šta mu se čini. Oni bolje sviraju rok i zabavnu muziku nego Sofronijević, pusti ti Mareta– odmah je reagovao Žika koji je branio svoje, a predsednik žirija dodao je da mu je teško da bira između dva sjajna.

Na kraju svi su se složili da niko nije hteo bilo koga da vređa i da su svi dobri na svoj način.

IMG 2580

Ništa više nije isto kao lani. Ne znam da li ti je porasla cena posle ovog nastupa, za dobru cenu moraš dobro da otpevaš– rekao mu je Mare aludirajući na to što je veteran rekao kako je dobio poziv da nastupa u jednom klubu.

Ja sam oduševljena tvojim pevanjem. Mi se uvek prilagodimo tamo gde smo, ali on ima toplo srce iako je ovak obučen – poručila je Elvira nakon Žikine konstatacije da mu je možda hladno.

0A0A4852

Upravo sa ELvirom je zapevao u revijalnom delu „A sada idi“, kada se emocija prelomila studiom.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić