Ružica Čavić otkrila svoje favorite iz takmičenja: „Prirasle su mi za srce“

0A0A0587 3

Veliki povratak na muzičku scenu, Ružica Čavić obeležila je pobedom u finalu devete sezone šoua „Nikadnije kasno“, zbog čega ne skida osmeh sa lica.

Iako joj laskava titula prija, Ružica je bez sujete i punog srca priznala da bi volela da je njena pobeda završila u tuđim rukama.

-Volela bih da je neko drugi uzeo ovu nagradu, neko kome bi to bio veći podstrek i nadahnuće- rekla je za Grand, a potom dodala:

-Znači mi što su me kolege podržale i sigurna sam da su svi takmičari zaslužili po tih 12 poena koje sam ja dobijala.

RUZICA CAVIC TOMICEVIC 52 GOD. CACAK FINALE NNK 23062024 FOTO FILIPok 2 1

Na pitanje ko su bili njeni favoriti tokom takmičenja, Ružica je odgovorila sa osmehom.

-Bili smo svi rame uz rame, ne mogu da kažem da sam ja bolje pevala od njih. Moram da napomenem da osim svojoj porodici ovu nagradu posvećujem i koleginicama koje nisu došle do finala, a negde su bile moji favoriti, a to su bile Renata Kukolj, Gordana Đukić, Jovanka Jo i Vesna Denić. To su sve imena koja su meni prirasla za srce i žao mi je što nisu bile sa nama u finalu- otkrila je pevačica u razgovoru za naš portal.

0A0A0293 768x512 1

U videu ispod poslušajte prv intervju Ružice Čavić nakon pobede.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović