„Srce je počelo da mi lupa“: Sašo Bašeski emotivno doživeo pobedu, progovorio i o ženidbi: „Šta da kažem?!“ VIDEO

Sašo Bašeski iz Prilepa pobednik je upravo završene sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ a pošto mu je bukvalno preko noći skočila popularnost, sada sa optimizmom gleda na pronalazak srodne duše sa kojom bi zasnovao porodicu.

Sašo u razgovoru za Grand nije skrivao emocije nakon proglašenja pobednika i otkrio kako je u prvom trenutku doživeo svoj trijumf.

-Ovo je veliko iznenađenje za mene, nisam očekivao pobedu. Srce je počelo da mi lupa, pitao sam se da li ću moći da siđem niz ove stepenice, toliko sam bio uzbuđen – rekao je Sašo za Grand.

sašo bašeski emotivno doživeo pobedu

Pevač je bio pod utiskom i što je igrom slučaja imao i veliku čast da mu Kaliopi uruči nagradu, što ga je posebno obradovalo.

-Znamo svi ko je Kaliopi, i da mi ona uruči nagradu… To je nešto što čovek može samo da poželi – nije skrivao emocije pobednik, a pošto je sve bilo iznenađujuće za njega još uvek ne zna kako će tačno da proslavi osvojeni trofej.

-Videću kad stignem kući u Prilep, naravno da će biti organizovano neko slavlje tamo – priznao je pevač.

sašo bašeski emotivno doživeo pobedu
Sašo Bašeski emotivno doživeo pobedu

Sašo je otkrio i da je njegova majka koja je nedavno preživela moždani udar na putu oporavka, kao i da mu je velika podrška u nastupima.

-Ona je kod kuće, gledala je finale. Ne znam kakve su njene reakcije ali sam siguran da je presrećna – ponosno je istakao Sašo.

sašo bašeski emotivno doživeo pobedu

Bašeski se zahvalio na ogromnom broju glasova koje je dobio od publike, njih čak 6.087, i siguran je da će opravdati ukazano poverenje.

-Hvala im svima što su glasali, što su me bodrili i što su mi davali podrškusve vreme. Ovu pobedu dugujem njima, i to zahvaljujući SMS glasovima. Makedonija se pokazala kao baš verni pratilac ove emisije, ali i ne samo ove već i „Zvezda Granda“ – poručio je pevač.

sašo bašeski emotivno doživeo pobedu

Sašo je progovorio i o ženidbi, jer je prilikom dolaska u takmičenje u kojem je na kraju i trijumfovao izjavio kako dolazi kako bi stao na ludi kamen.

-Ako Bog da… Šta da kažem, ne znam, verovatno da – rekao je Sašo.

A dok se ne oženi on već ima isplanirano kako će provesti vreme koje je pred njim.

-Nastavljam da i dalje pevam, da zabavljam ljude, da se sa njima i ja veselim – zaključio je Bašeski za Grand.

saso baseski

Ceo intervju sa njim pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Proglašenje pobednika „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić