„Nema drame, sve generacije su uz NNK“: Žika Jakšić sumirao utiske iz finala, progovorio i o čuvenoj ekskurziji i odmoru (VIDEO)

Autor i voditelj muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić, sumirao je utiske nakon sinoć održanog finala ali i otkrio neke planove za predstojeće leto kao i za jubilarnu desetu sezonu šoua koji je osvojio gledaoce širom regiona.

Žika je u razgovoru za Grand progovorio i o ekskurziji koju je obećao svom nadaleko čuvenom odeljenju koje ga prati u svakoj emisiji, a ispričao je kako je lično doživeo samo finalno veče.

-Ja sam zaista prezadovoljan. Meni je lično sezona prošla onako lako. Iz sezone u sezonu meni je prosto zadovoljstvo kada dolazim na snimanje. Nije mi nikakvo opterećenje, jedva čekam da dođem na snimanje. A finale mi je prošlo lako zato što u suštini ja u finalu i nemam puno posla da pričam. Sedim i uživam. A stvarno je pesama bilo, i samo su pevači bili… – ispričao je Žika ne skrivajući zadovoljstvo.

žika jakšić o finalu

On je otkrio i da li će biti nekih promena u sledećoj, desetoj po redu sezoni „Nikad nije kasno“ koja nas očekuje na jesen.

-Mi ne pravimo nikakve spektakle, to neka rade drugi. Mi radimo lepe stvari, do sada smo ih radili i radićemo isto. Nećemo ništa da menjamo. Apsolutno ništa. Biće samo novi kandidati koji isto lepo pevaju, isto divni ljudi. I mi ćemo biti isti, nikakav spektakl ne pravimo – rekao je Žika i objasnio da je suština u emocijama i porukama koje šalje ovaj TV format.

-Mi nismo cirkus emisija. Mi smo jedna fina emisija, ljudska, normalna. Ne treba mi da pravimo nikakve spektakle, jer ne samo što ova emisija probudi emocije, nego uz nju ponosno sede tri generacije, i mogu svi da je gledaju i da uživaju u njoj. I da je gledaju sa osmehom. Nema drame, nema spektakla, nema vau. To je prosto jedna lepa porodična emisija sa lepim emocijama i sa lepim porukama – istakao je voditelj.

žika jakšić o finalu
Žika Jakšić o finalu

Nakon uspešno završene sezone i Žiku kao i druge očekuje odmor, a on je sada otkrio i kako će provesti leto koje je počelo.

-Jun mesec ću uzeti da se malo odmorim, mada se ja u suštini nikada i ne odmaram. Moji odmori su aktivni. Imam nešto, raduckam, ali se i odmaram. Ali već u julu, odnosno avgustu radimo na selekciji, pa mi onda pola dana prođe u čitanju biografija i preslušavanju, a pola dana leškarim negde i uživam – priznao je Žika za Grand.

žika jakšić o finalu

Tokom čitave sezone Žika je u više navrata najavljivao kako će svoje odeljenje, vernu publiku koja ga prati na svim snimanjima povesti na ekskurziju, a sada je konačno objasnio da li će doći do realizacije najavljenog putovanja.

-Ja nisam rekao kada ću, ja sam im samo rekao da ću da ih vodim. Moraju da budu postojane u želji, moraju da izgore, da vidim izraženu želju za tim – našalio se Žika ne precizirajući niti termin niti destinaciju turističkog aranžamana u njegovoj režiji.

žika jakšić o finalu

Ceo razgovor za Žikom Jakšićem pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

žika jakšić o finalu

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić