Kaliopi emotivna zbog pobednika NNK: „Usudio se da uradi ono što ja ne bih, drago mi je da je konačno primećen“ VIDEO

Zad

Zadovoljstvo da bude deo žirija u finalu šoua „Nikad nije kasno“, pripala je, između ostalog, Kaliopi koja je imala čast da uruči nagradu pobedniku SMS glasova.

Iako smatra da su svih dvanaest finalista izvrsni pevači, nije krila da posebnu emociju gaji prema svom sunarodniku Saši Bašeskom kome je upravo pripala pobeda u kategoriji sms glasova.

Kaliopi o pobedniku nikad nije kasno

Jako sam bila uzbuđena i srećna. Rečeno mi je da ću ja dodeljivati nagradu pobedniku sms poruka. Po mom mišljenju ovo je godina najjačih pevača, bilo je i podjednako dobrih i koji nisu stigli do finala. Ovo je bio jako težak zadatak. Uvek imam osećaj da je Makedonija mala zemlja i baš mi je drago da je ovaj čovek primećen i da ljudi osete ono što sam ja osetila– puna emocija je objašnjavala Kaliopi koja priznaje da je imala težak zadatak:

Kada sam čula njegovo ime srce mi je zatreperilo. Ovo je bila divna noć, svi su bili sjajni i treba izbaciti glasanje od 1-7 to je brutalno i ružno po meni, ja se osećam ružno i nadam se da će moja ideja biti usvojena– poručila je Žiki Jakšiću pevačica.

Kaliopi o pobedniku nikad nije kasno

Za Grand je otkrila i kakva očekivanja ima od Bašeskog nakon velikog trijumfa.

Volela bih da se neko od producenata dokopa njegovog kontakta i snimi jedan album. On pojednako dobro peva i makedonske stare pesme, i srpske pesme i sevdalinke koje se ja nikada nisam usudila da pevam. Volela bih da slušam taj glas, da nas miluje jer retki su takvi glasovi– rekla je ona kada joj se Sašo pridružio i potvrdio njene reči:

To je i moja želja. Ja pesmu volim srcem i dušom- zaključio je pobednik, a ceo razgovor pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Proglašenje pobednika „Nikad nije kasno“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić