Login/Registracija

PRIPADNIK VOJSKE SRBIJE U MUZIČKOM TAKMIČENJU: „Kolege ne znaju da sam ovde, biće IZNENAĐENI“ (VIDEO)

ZELJKO GRBIC 58 GOD. BEOGRAD 10

Pripadnik Ministrastva odbrane, Željko Grbić (58) iz Beograda je bez ikakvog prethodnog iskustva stao na veliku Gradovu scenu i pokazao svima raskošan talenat.

On se samo u ranoj mladosti bavio pomalo muzikom, ali ga je život odveo na neku drugu stranu, pa je zbog posla i porodice zapostavio ljubav prema pesmi.

Osim uže porodice, niko nije znao da se Željko prijavio za šou „Nikad nije kasno“, pa će njegovo pojavljivanje za mnoge biti iznenađenje.

-Mnogi će biti iznenađeni kada vide. Neki znaju da sam ranije malo pevao, moji ljudi iz mladosti iz mog rodnog Apatina. Na poslu mnogi ne znaju, znaju samo malo iz priče da ja pevam, tako da će za ljude u Ministarstvu biti iznenađenje. Imao sam bend sa kojim sam svirao dok nisam došao u Beograd, tada sam otišao u vojsku i počeo sam tu da radim – kaže je Željko za naš portal.

IMG 9950

Muzikom je prestao da se bavi kada se oženio, oduvek je pevušio za svoju dušu, ali nikada javno nije nastupao. Za njega je ova emisija idealna prilika da se pokaže celom svetu.

-Oženio sam se, došlo je dete, onda su usledila ratna dešavanja, pa onda teški momenti. Kasnije sam imao problema, moja supruga je imala zdravstvenih problema kada se rodio sin. To su ti momenti koji su me omeli. Hteo sam da dođem ovde još od prve sezone, međutim majka mi je preminula 2014 godine, otac 2015-te. Onda je stvorena neka tuga u meni, da treba mnogo vremena da prođe, naravno ta bol uvek ostaje u nama – dodaje Željko.

ZELJKO GRBIC 58 GOD. BEOGRAD 7

Kao pripadnik Ministarstva obrane, iako civilno lice, Željko je kroz posao doživeo puno lepih, ali i teških momenata koje i danas pamti. Najteže mu je padalo to što je izgubio neke prijatelje i kolege tokom ratnih dešavanja na prostoru bivše Jugoslavije.

-Loš trenutak su svakako bila dešavanja 90tih godina, ratovi koji su se dešavali na ovim prostorima. To ostavlja tako jedan trag, gde su naši pripadnici otišli da se bore, ali kad čujete da ste izgubili nekog ko vam je drag, onda je to mnogo teško. Svaki život dragocen, a to je zaista bilo teško – zaključio je veteran za Grand, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja/Elena/Luka,
Autor: A. Milinković