VETERAN ŽELI SAMO NJIHOVU PODRŠKU: Porodica mi je sve na svetu, a muzikom ih hranim

Pavle Vitanov (51) dolazi iz Strumice, počastvovan je što učestvuje u jednom ovakvom projektu. Ono što mu je najbitnije je da opravda poverenje svoje porodice, jer mu je ona najvažnija i to mu je najveće bogadstvo.

Za njega muzika nije takmičenje, muzika je umetnost i ne može je svako raditi. On smatra da je dobar pevač i siguran je u sebe da će se dobro plasirati.

IMG 9929

Učio sam nižu muzičku školu, nisam neki potkovan muzičar ali ceo život se bavim muzikom. Išao sam u srednju mašinsku školu, radio sam i kao metalostrugar, ali paralelno sa tim sam išao u kulturno umetničko društvo i tamo sam se nadograđivao muzički– rekao nam je Pavle

Ovaj veteran je bio toliko ambiciozan, i rešio da upiše fakultet ali kući se nije vratio sa diplomom, nego sa ženom. Dok je studirao, upoznao je svoju veliku ljubav, sa kojom je osnovao porodicu i imaju dvoje dece.

Nisam toliko muzički potkovan ali sam nastavio da se bavim istom, ona prehranjuje moju porodicu i tako živimo– iskren je veteran.

IMG 9918

Za njega je ova emisija je veliki prozor, gde može pokazati publici i velikoj populaciji koja prati emisiju, svoj talenat i ljubav ka muzici.

Ja sam počastvovan što ste me zvali i verujem da ću opravdati poverenje moje porodice i moje Makedonije– otvoren je Pavle

Kada se veteran pojavio na bini, od voditeljke Dragane Katić dobio je veliki kompliment, koliko je ponosan na svoju porodicu i koliko samopouzdanja ima u sebe, na to je odgovorio:

Ja sam blagosloven, i zahvaljujem se Bogu na tome.

IMG 9937

Nakon izvođenja numere, Dženan je prvi dao svoj sud, poželeo mu je sreću i po njegovoj proceni ide sigurno u sledeći krug.

Vi imate jedan glas koji miluje i mislim da je kod vas prolaz u drugi krug siguran– rekla je Leontina.

Mare nije krio oduševljenje, pogotovo što voli Makedonsku muziku i ponosan je na takmičara koji je pesmu izveo na pravi način.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić