PROPUSTILA VELIKU ŠANSU, A SADA ŽIVI SVOJ SAN: „Život je otišao u nekom drugom smeru“ (VIDEO)

DRAGANA VUJINOVIC 44 GOD. FUTOG 7

Šarmantna veteranka Dragana Vujinović (44) iz Futoga je već prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“ osvojila srca stručnog žirija, ali i gledalaca kraj malih ekrana.

Iako se čitav život profesionalno bavi muzikom, Dragana ranije nije imala hrabrosti da se prijavi za neko muzičko takmičenje. Dugo je nastupala sa jednim od najpoznatijih bendova u Srbiji, a sada je rešila da okuša sreću u takmičenju pevača veterana.

DRAGANA VUJINOVIC 44 GOD. FUTOG 10

-Ja sam dugo radila sa „Folk Haus“ bendom, oni su ranije dolazili ovde na Zvezde Granda. Nagovarali su me da se još tada prijavim, ali ja nekako nisam htela. Kasnije sam se udala, rodila sam dva dečaka i potpuno sam se posvetila njima. Život je otišao u nekom drugom smeru, a ovo mi je prilika da ostvarim svoj san – počela je Dragana za naš portal.

Nastup u emisiji je ujedno i njeno prvo pojavljivanje na velikoj sceni, a takmičarka priznaje da je imala neverovatnu tremu pred izlazak.

-Osim treme sve je bilo super! Zadovoljna sam nastupom, mada uvek može bolje. Kada je publika onako skočila, tačno sam ja dobila poleta i bilo mi je lakše da pevam. Tu se malo izgubila trema, baš je bila fenomenalna atmosfera dodaje ona.

U mladosti je propustila mogućnost da napravi veliku pevačku karijeru, a sada smatra da je došlo njenih pet minuta i da je ovo najbolje vreme za nju.

IMG 9879

-Kada je sve moglo ranije da se napravi, ja sam tada želela decu, htela sam da se ostvarim kao majka i zbog toga mi nije žao. Naravno, u posvesti bih volela da sam napravila nešto više. Mislim da je ovo mojih pet minuta, pa i da ne prođem dalje, kako god da se desi ja sam srećna i zadovoljna – zaključila je veteranka za Grand, a video pogledajte u nastavku teksta:

Podsetimo, Dragana Vujinović se našla na Facebook glasanju, zajedno sa Željkom Grbićem, a vi svojim glasovima odlučujete ko ide u drugi krug. Za njih možete glasati (OVDE), a glasanje traje do ponoći.

Foto: Z.K.Munja/Elena/Luka,
Autor: A. Milinković