Login/Registracija

Peđa Jovanović na teškim mukama zbog Žike Jakšića: „Uvek sam bežao od toga“ (VIDEO)

Popularni pevač Peđa Jovanović se po prvi put našao u žiriju muzičkog takmičenje „Nikad nije kasno“. On za Grand otkriva kako će se snaći u sudijskoj stolici, i da li ima tremu pred početak snimanja.

Ja sam jako uzbuđen i moram da pevam uživo, nadam se da će biti sve kako treba, i da će me glas poslužiti. Uvek sam nekako bežao od toga da ja sada ocenjujem svoje kolege, ali daću sve od sebe da budem što objektivniji i što pravedniji– iskren je Peđa.

Posle skoro dvadeset godina karijere, pevač je odlučio da obraduje publiku velikim koncertom u Beogradu. Karte za ovaj spektakl su rasprodate u rekordnom roku, a on o tome nije mogao ni da sanja.

Vežbamo skoro svaki dan, veliki je orkestar, nas 14 će biti na bini. Biće to muzika za uživanje, ja ću dati sve od sebe da to bude jako lepo. Da svi zajedno pevamo, da nam svima ostane u lepom sećanju. Rasprodata su dva datuma 5 i 6, sedmi se prodaje, razmišljamo o četvrtom datumu. Ja sam na početku razmišljao da taj jedan bude prodat, ali ovo što se dešava je neverovatno i ja sam prezadovoljan– otkrio nam je pevač

Peđi želimo puno sreće i da nastavi sa punim dvoranama, a šta je pevač još rekao možete poslušati u videu ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stupearušić