Da li se sećate? U drugoj sezoni odneli POBEDU, a evo šta danas rade

e00c5fe244aec134eda89cfd98c5c6186aec2dbe

Finale takmičenja „Nikad nije kasno“ tokom druge sezone donelo je tri pobednika, tri sjajna vokala koji su došli do trofeja putem SMS-ova, glasanja na Fejsbuku ili odluke stručnog žirija, a verujemo da mnoge ljubitelje ove emisije zanima gde su finalisti danas i šta rade.

Zoran Đuranović Đuza odneo je pobedu putem glasanja na Fejsbuku, u kom su učestvovali glasači iz celog sveta, a nije krio oduševljenje što su odabrali baš njega.

Hvala svima što su mi omogućili da budem na ovom mestu – rekao je on nakon proglašenja.

Nakon što je završeno takmičenje Zoran Đuranović Đuza i dalje je nastavio da peva i nastupa, a aktivan je i na društvenim mrežama.

Poseban razlog za slavlje je činjenica da je veteran postao i deda. Njegove pesme „Zdravica“ i „Treba čovek biti“ broje mnogo pregleda na Jutjubu, a uspeo je i da skući sina.

IMG 9959

Dragi moji, postao sam najsrećniji čovek na celom svetu. Dobio sam najlepši epitet , tata! Moja ljubav, moja Suza mi je donela na svet jednog malog, zdravog dečaka po imenu Vukan. Neka je naš Vukan živ i zdrav – napisao je Đuzin sin Miloš na društvenim mrežama, a nedavno je ponovo postao otac i to devojčice kojoj su roditelji dali ime Anđelija.

Hristos Elinidis Rus je pobedio po glasanju SMS-om, a bio je veliki favorit tokom trajanja cele sezone.

Zahvaljujem se svima što su glasali za mene, presrećan sam – naveo je Rus tokom primanja statuete.

Pobednik iz Makedonije takođe je nastavio da vredno radi i nastupa po regionu, a u Beogradu je zapevao tokom Grčke večeri muzike. Hristos svoje obožavaoce putem društvenih mreža redovno obaveštava o svim dešavanjima iz života, pa je tako otkrio da je postao deda po drugi put.

ed3c0c19ec6d69caa31ce52985d224275c0482bc

Ćerka harizmatičnog Grka na svet je donela sina Hristijana, a ponosni deda odmah se pohvalio da nikada nije bio srećniji.

-Ne mogu da vam opišem koliko sam srećan. Ja sam prebogat čovek i to zahvaljujući mojoj Aleksandri koja mi je pre četiri godine rodila prvog unuka Gorjana i sad Hristijana – pohvalio se pobednik šoua „Nikad nije kasno“ i dodao da svoje slobodno vreme koristi kako bi uživao u društvu svojih naslednika.

Nihada Kapetanović bila je pobednica stručnog žirija, koji joj je dao najveći broj poena, a nije mogla da dođe sebi kada su izgovorili njeno ime.

Ne mogu da verujem, ovo je ogromno iznenađenje za mene. Ganuta sam – kroz suze je govorila, da bi se potom sa Hristosom i Zoranom poklonila publici i zahvalila na podršci.

d819aa5b2416f802b5ce062a98b901c83c5c214d

Veteranka je za razliku od druga dva pobednika retko aktivna na društvenim mrežama, ali zato vredno radi i nastupa u Bosni, ali i ostalim državama u regionu.

Nihada je inače rekorderka po broju pregleda kada je u pitanju emisija u kojoj se proslavila.

Najslušaniji nastup iz emisije „Nikad nije kasno“ možete da poslušate OVDE.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk