PRIRODNA LEPOTICA: Ovako je Dragana Katić izgledala na početku karijere(FOTO)

296595b42921df1b010906b78710d474bcdd60bc

Dragana Katić važi za jednu od najuspešnijih, ali i najlepših TV voditeljki, iza nje je dugačko radno iskustvo i bogata karijera, a mi vam u nastavku teksta donosimo fotografije sa početka Draganine karijere u „Grand“ produkciji.

Uspešna voditeljka svoje prvo radno iskustvo stekla je na RTV Beograd gde je sticajem okolnosti dobila priliku da novim angažmanom upozna Lepu Brenu, ali i vlasnika „Grand produkcije“ Sašu Popovića.

Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavestili o tome, takođe su me predložili Saletu, a on se složio s tim, uvek ću im biti zahvalna na tome – prisetila se Dragana.

dr

Katićeva ne krije da je bilo veoma teško doći do čelnika „Grand“ televizije, a prisetila se i neobičnog zahteva na samom počeka karijere na RTV Beogradu gde je imala prvi kontakt s kamerom.

Na jednom od prvih snimanja kostimografkinja mi je prišla i zamolila me da skinem nausnice, zbog kojih me ne snimaju u prvom planu! Pojma nisam imala šta mi kaže, a ona mi priča diskretno: „Pa, kao te dlačice“. I onda me je vodila kod svoje kozmetičarke – prisetila se voditeljka emisije „Nikad nije kasno“.

Dragana Katic

Iako je iza Dragane skoro trideset godina duga televizijska karijera, voditeljka gotovo nikada nije koristila bolovanje, a fotografije sa samih početaka svedoče da je Katićeva ostala potpuno prirodna i da je nekada bila lepotica, baš kao što je i danas.

Išla sam iz projekta u projekat, nikad nisam imala problema. Bila sam tražena, uvek sam bila surovi profesionalac i zato su hteli baš mene da angažuju. Mene su roditelji naučili da nikada ne pljujem u bunar s kog vodu pijem – objasnila je Dragana.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.