Login/Registracija

Ovo je muž Bojane Barjaktarević sa kojim ima dvoje dece, trljaćete oči kad vidite kako izgleda

Pevačica Bojana Barjaktarević je svojim neverovatnim vokalom i životnim priznanjem da je dva puta pobedila opaku bolest osvojila publiku, ali pre nego što je odnela trostruku pobedu u šouu „Nikad nije kasno“ malo njih je znalo za bivšu pevačicu grupe „Bona mi“ i detalje iz njenog života.

Svi znaju da je Bojana udata i da ima dvoje dece- sina Iliju i ćerku Ljubicu, ali niko da je u braku sa šampionom u bodibildingu Zoranom Antićem.

Bojana i njen suprug na početku braka

Tokom takmičenja u šouu veterana Bojana je imala podršku sina i ćerke koji su je bodrili na sceni, ali njena jača polovina nije medijski eskponirala, bar ne dok se takmičila.

Iako je često govorila da joj je porodica najveći oslonac i motivacija, njen suprug nije želeo da se pojavljuje u takmičenju, ali je izuzetno ponosan na uspeh svoje supruge u prilog čemu govore i njegove objave na društvenim mrežama.

Njen suprug Zoran poseduje tereranu u Jagodini, takođe se bavi muzikom i velika je podrška Bojani u svemu što radi.

Mada je njegov Instagram i Fejsbuk profil uglavom namenjen za promociju sporta, ponekad se nađe i po neka fotografija sa decom na koje je veoma ponosan.

Fejsbuk Zoran Antić

Njena ćerka Ljubica nedavno je krenula majčinim stopama i snimila prvi singl, a sin Ilija je takođe talenat nasledio od majke i svira bubanj, ali se pretežno bavi sportom i zajedno sa ocem Zoranom ima porodični biznis.

-Držimo teretanu i to nam ide dobro. Ja sam tek počeo sa treninzima, pa polako. Nisam ja baš rang mnog oca, on je zaista pravi sportista – rekao je Ilija u jednoj od emisija „Nikad nije kasno“.

Instagram/zoranantic_coach

Ni Bojana nije preterano aktivna na društvenim mrežama, zato je sve iznenadila kada je objavila video na kom njena naslednica i suprug zajedno izvode pesmu „Crven konac“.

-Nedeljno raspevavanje tate i ćere – napisala je pevačica u opisu videa koji je sve raznežio.

Pogledajte kako izgleda Bojanin suprug.

Pobednica je nedavno otkrila da se po treći put bori sa tumorom, a priznala je da ne gubi veru i da će i ovu borbu pregurati sa osmehom na licu.

 Slučajno sam otkrila treći put. Trebalo je da idem na rekonstrukciju, jer sam htela obe dojke da skinem, odnosno ta tkiva, da se ne zamaram više sa tim. Međutim, Bog te čuva, pa te pošalje na pravi put. Meni je sa tog pregleda, po treći put, ustanovljen rak dojke– otkrila je nedavno i istakla da joj porodica ne dozvoljava da klone duhom.

Najveća podrška su mi porodica i prijatelji, mi jednostavno ne pričamo na tu temu, samo pozitiva. Normalan život i opušteno, nema tu padanja. Ne pričamo o temi bolesti, pričamo o nekim lepim stvarima – istakla je Bojana za Grand.

Podsetite se kako je Bojana odnela pobedu u takmičenju veterana.

UKOLIKO VAS ZANIMA

Foto: Fejsbuk/Instagram,
Autor: I. Ankić