PONOSNA MAJKA NE KRIJE SREĆU: Ćerka Bojane Barjaktarević objavila prvu pesmu (VIDEO)

916f3107c4ac81bd12dd78b7e5ff547dadf099d5

Trostruka pobednica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“, Bojana Barjaktarević, nedavno se pohvalila na društvenim mrežama da je njena naslednica Ljubica krenula muzičkim stopama.

Mladi pevači sada koriste obrade pesama, popularne cavere kako bi se odmah na početku afirmisali, pa je tako i pevačicina ćerka odabrala ovaj put.

Ljubica je obradila pesmu koju je 2004. godine za Grand produkciju snimila pevačica Elena „Na ranu privijem te“, a već u ovoj numeri je pokazala svima koliko je talenta nasledila od majke.

Ispod videa su se samo nizali pozitivni komentari, a mnogi su prokomentarisali da njeno pevanje podseća na Bojanu u nekim momentima.

https://www.instagram.com/p/ChXADU4rY_5/

-Lepoto, tvoj talenat je nesvakidašnji, Bravo, ti si Bojanin ponos, Definitivno kruška pada ispod kruške, Bojana mora da bude ponosna – samo su neki od komenta ispod videa.

Podsetimo, prvi nastup na televiziji Ljubica je imala sa mamom upravo u takmičenju „Nikad nije kasno“ u drugom krugu kada su zajedno pevale na velikoj Grandovoj sceni. Iako je tada mlada pevačica imla tremu, to je nije omelo da pokaže sav talenat koji je nasledila od majke, a mnogi su predvideli da će i ona imati veliku karijeru.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/youtube,
Autor: A. Milinković