Login/Registracija

OPASAN ŠMEKER! Ovo je sin Bojane Barjaktarević : Nasledio je talenat od majke, a bavi se ovim poslom (FOTO)

66ad18fa8e42ee750d1befcc20b5c80dc6249739

Trostruka pobednica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević nikada nije krila da joj je porodica bila najveća podrška kako u karijeri, tako i u najtežim životnim momentima.

Bojana ima dvoje dece, a njena ćerka je nedavno krenula muzičkim stopama, dok je sin ostao u sportu. Njena naslednica Ljubica je zajedno sa majkom nastupala i u revijalnom delu takmičenja i još tada je polazala milionima raskošan talenat.

Bojanin sin Ilija je takođe talenat nasledio od majke, a pored sporta svira bubanj. Zajedno sa ocem vlasnik je jedne teretane, a Bojanin suprug je dugogodišnji prvak u bodibildingu.

-Držimo teretanu i to nam ide dobro. Ja sam tek počeo sa treninzima, pa polako. Nisam ja baš rang mnog oca, on je zaista pravi sportista – rekao je Ilija u jednoj od emisija „Nikad nije kasno“.

Capture 16

Pevačica je u jednoj izjavi za Grand priznala da su svi u njenoj porodici talentovani za muziku, i da se to kod njih prenosi generacijama.

-Moja porodica je veoma muzikalna, majka mi je lepo pevala, sestra takođe, moja ćerka Ljubica je krenula mojim stopama, sin svira bubnjeve. Ćerka peva, već je počela da nastupa. Napisala sam joj dve pesme, prva bi uskoro trebala da izađe. To su narodnjaci, ali moderni, prilagođeni mlađim generacijama i vremenu u kom živimo – rekla je ona jednom prilikom.

Foto: Z.K.Munja/youtube nikad nije kasno,
Autor: A. Milinković