Login/Registracija

Oliver Roland doživeo transformaciju između dva takmičarska kruga, Mare ga razotkrio

ipiccy image 17

Poslednji je nastupao Oliver Roland Roki (58) koji je izazvao lavinu emocija emotivnim podsećanjem na preminule hitmejkere Nenada Radulovića i Akija Rahimovskog. Takmičar iz Zemuna je to učinio u zabavnom stilu, priredivši sjajan muzičko-scenski ugođaj na kraju večerašnje emisije „Nikad nije kasno“.

Treba koristiti svaki trenutak života i zabavljati de, da ti bude lepo – Oliverova je deviza koje se drži stalno.

DSC09793 1

On je na početku poželeo na francuskom jeziku srećan Uskrs. Domaćin emisije Saša Jakšić Žika je mislio da je razumeo takmičarevo obraćanje, a onda mu je poručio da će da privati sledeće nedelje čestitku, može i na francuskom.

Predsednik žirija Saša Milošević Mare bio je oduševljen takmičarevim izgledom, koji je u prethodnom krugu oduševio prslukom koji mu je kupila supruga od svoje otpremnine za odlazak u penziju.

-Opet moram da pohvalim suprugu. Izgledaš sve bolje i bolje – poručio je Mare i primetio da je Oliver skinuo koji kilogram pa se zbog toga oseća komotnije.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 7 ok

Veteran je iznenadio odgovorom:

-Skoro 12 kilograma sam skinuo – rekao je Oliver a svi su mu čestitali što radi na sebi.

Takmičar je dao objašnjenje svog večerašnjeg stajlinga:

-Pevao sam u horu Španac i to su mi najlepše uspomene iz mladosti, a u tom istom društvu je pevao jedan čovek koji nas je prerano napustio. To je Neša Radulović i pevaću njegovu pesmu „Nataša“ – rekao je Oliver i dobio aplauz publike.

IMG 1263

-Bukvalno sam danas rekao kolegama zašto niko nikada u ovom takmičenju nije otpevao tu pesmu, a ja je jako volim – rekao je Mare.

Oliver je izveo poznati hit Neše Radulovića i Poslednje igre leptira, a posle aplauza koji jezasluženo dobio javno se zahvalio publici iz emisije „Nikad nije kasno“ koja je sa njim u restoranu dočekala 2023. godinu.

Voditeljka Dragana Katić naglasila je da je dobro što u emisiji imamo i trenutak kada možemo da se podsetimo sa onima koji nisu sa nama, kao što je slučaj sa Nešom Leptirom.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 87 ok

-Nešu sam poznavala iz tih amaterskih dana i znam kako je stvarao, koliko je brzo radio i koliko je bio talentovan muzičar – istakla je Dragana, a u priču se uključio i Mare.

-Hvala ti na podsećanje na jedan bezbrižan period koji smo živeli u to vreme. Osećam ovu pesmu kao svoju, vidi se da je to taj nerv – rekao je Mare, a Oliver je rekao da je takoreći odrastao sa tom pesmom.

Članica žirija u večerašnoj emisiji, voditeljka Bojana Lazić udelila je niz komplimenta Oliveru.

0A0A0377

-Sjajni ste, preslatki ste u tom stajlingu, baš sam oduševljena – poručila mu je Bojana, a ni preostali član žirija, pevač Nenad Manojlović nije imao šta da doda.

-Mi smo se sreli u svlačionici pred emisiju kada sam primetio da Oliverova pozitivna energija puca na sve strane, a sada sam video ta je to jedna konstanta i da je to tako i na sceni i van nje. Energija kojom vi vladate i kojom ste nas nokautirali je tu. To vas na neki način izdvaja od ostalih takmičara – poručio je Nenad veteranu, a ovaj mu je uzvratio:

IMG 1374

-Hvala puno, imaćete kod mene besplatne časove gitare – rekao je Oliver uz osmeh.

U revijalnom delu takmičaru se pridružile Ivana Dimkovski i Jovana Vušurović a zajedno su izveli spektakularni performans uz hit Parnog valjka „Lutka za bal“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić