Login/Registracija

SUDBINA SE POIGRALA SA NJIMA: Veteran izneo potresnu priču o rođenom bratu: „Upoznali smo se pred smrt“

IMG 4168

Kao treći veteran večeras je nastupio pedesetosmogodišnji Oliver Roland iz Zemuna kome je kako kaže motiv za prijavljivanje u emisiji „Nikad nije kasno“ bio je isključivo zabava.

Roland je u drugom krugu takmičenja izveo pesmu „Marija“ od Osvajača i publici otkrio da se za njegov stajling i ovog puta pobrinula supruga.

Prvim nastupom u emisiji veteran je kako kaže veoma zadovoljan iako komentari nisu bili samo pozitivni, a spreman je da osvoji publiku i žiri i nastavi svoje takmičenje u popularnoj muzičkoj emisiji.

IMG 4182

Pamti me po dobru Marija“ stihovi su pesme koju je veteran večeras izveo, a nakon komentara članova stručnog žirija bilo je jasno da će i Rolandov nastup u drugom krugu emisije „Nikad nije kasno“ definitvno ostati upamćen po dobroj interpretaciji i lepoj emociji koju je takmičar tokom nastupa uspeo da prenese na sve u studiju.

Ovo je bila toliko moćno, svaka čast. Sećam se albuma, ovo mi je bila jedna od omiljenih pesama. Hvala vam na ovoj interpretaciji, uživao sam – rekao je takmičaru Dušan Svilar, a na ove reči nadovezao se Saša Milošević Mare:

Dušan je rekao zaista sve što je bitno, pokazao si nešto što se od tebe nije očekivalo u prvom trenutku. Već tokom prvog kruga mogli smo da naslutimo o kakvom se pevaču radi, ja nisam sumnjao u to da si ti pevačina. Ovo je bilo zaista impresivno.

Veteranov nastup oduševio je i Draganu Mirković.

Sve je rečeno, ali moram da kažem da sam impresionirana punoćom glasa. Nekako ste me podsetili na Mišu Kovača, a ni sama ne znam zašto. Bravo – rekla je pevačica.

IMG 4173

Nakon nastupa veteran je predstavio svoju podršku i publici otkrio da je u pedeset trećoj godini prvi put saznao da ima brata

Ta tajna se čuvala od mene, moja majka je bila mlada i zaljubljena. Sa sedamnaest godina se zaljubila, a momak je zbrisao. Ona je jadna ćutala sve dok stomak nije počeo da se nazire, a onada je dete dala na usvajanje i više ga nikada nije videla niti on nju. Sa njim sam se upoznao, jednom smo se videli. Nažalost, on je preminuo posle osam meseci, imali smo samo jedan susret, međutim večeras je sa nama njegov sin, a moj bratanac – rekao je takmičar i pričom naterao suze na oči Dragani Mirković.

Pored bratanca u studio je kao Rolandova podrška došla i njegova supruga. Žiku je zanimal kako je došlo do susreta dva brata, pa je veteran izneo sve detalje susreta.

Ujna mi je to ispričala pred smrt, tokom jedne večeri kada smo je moja supruga i ja posetili u Leskovcu. Tada sam rekao da ja njega moram da upoznam i tako je došlo do susreta. Bilo je veoma emotivno. Kada smo se konačo sreli u njemu sam odmah prepoznao sebe, doduše sa dvadeset kilograma manje i majčin pogled. Imao je njene oči, tada sam se skamenio. On mi je rekao da se zove Nebojša i da mi je bratm, a ja sam to i sam odmah video. Zagrliome me je i stenjao od uzbuđenja – ispričao je veteran kroz suze.

IMG 4187

Sin kandidatovog pokojnog brata koji je iznenada preminuo samo osam meseci nakon upoznavanja sa Oliverom bio je ove večeri i muzička podrška stricu u revijalnom delu emisije gde su zajedno zapevali „Daleko, daleko“, a publika je njihov nastup prihvatila sa oduševljenjem.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk