Takmičar priredio feštu! Žika Jakšić zaigrao kao nikad, pao i poljubac: „Al’ je ovo puklo!“

0A0A0249

Da je muzika njegova najveća ljubav, Vladimir Stanković poznatiji kao Vladica pokazao je na delu. Svojim celokupnim nastupom, savršenim pevanjem koje uvek prati njegova flauta dirnuo je srca publike.

-Motiv mi je da pokažem da može da se svira i da se peva, da radimo nešto malo drugačije- rekao je Vladica, a Mare ga je odmah pozdravio na šaljiv način.

0A0A0254

-Scenu gazi Vlada iz Noviga Sada! Poneo si svoju pušku i do sada se pokazalo da ne maši- konstatovao je Mare misleći na instrument bez kog Vladica ne može.

Čim je zapevao prve stihove poznatog hita „I sad me po tebi poznaju“ Vladimir je stvorio pravu magiju u studiju. Gotovo da su svi plesali i pevali dirnuti neverovatnom emocijom koja se prelomila u studiju.

0A0A0252

Usledio je gromoglasan aplauz, a prvi kompliment stigao je od voditeljke Dragane Katić koja je bila fascinirana njegovim izvođenjem.

-Vas već poznaju po emisiji Nikad nije kasno, a i po ovj interpretaciji će vas poznavati, čini mi se- rekla je Dragana.

0A0A0246

Ništa manje oduševljen nije bio ni Saša Milošević Mare koji se u svom stilu ponovo našalio.

-Još kad vide posle ove emisije da je jedan dobar deo publike, odnosno dame, da su obukle dres kod prilagođen tvom stajlingu. Jasno je da imaš navijače ovde (smeh) Žiko vidis zašto su dame u publici danas u plavom- konstatovao je predsednik žirija, a Žika Jakšić je odmah najavio njihov izlazak na scenu.

-Meni je ovo bilo divno, nežno i emotivno i sve vreme sam imala osećaj da pratim neki evrovizijski nastup- istakla je Bojana Lazić.

0A0A0218 1

Nakon predivne balade usledio je i revijalni deo, a Vladimiru se na sceni pridružila prošlogodišnja takmičarka „Zvezda Granda“ Ivana Dimkovski.

Sjajan tandem je otpevao jedan veliki hit Ane Bekute i Kebe „Treba vremena“.

0A0A0282

Da zabava bude potpuno na sceni su im se pridružili Žika Jakšić i dama iz publike Bjanka, kako bi mnogi rekli Žikina gimnazijalka.

0A0A0288

-Bjanka je inače predsednik razredne zajednice, stalno sedi u prvom redu. Lepe su ti te pantalone, ali je l’ sam ja rekao u prvi red samo u minićima da dolazite bre! Meni treba inspiracija da vodim ovu emisiju (smeh)- našalio se Žika, a ceo studio se dobro nasmejao, posebno kada je usledio Žikin i Bjankin poljubac.

-Al’ je ovo puklo!- dobacila je Bojana Lazić.

0A0A0284

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović