Takmičarka zbunila Draganu Katić: „Trgnem se svaki put kad vas vidim“

0A0A0355

Snežana Trifunović (45) iz Lazarevca od malena je maštala da bude učiteljica i pevačica i to joj se i ostvarilo. U takmičenju „Nikad nije kasno“ dobila je kompliment da je dvojnica Dare Bubamare, a u trećemk krugu potpuno je zbunila voditeljku, uprkos transformaciji koju je napravila.

U takmičenju veterana Snežana je istakala je da je skoro sve svoje želje ostvarila, osim one da bude afirmisana pevačica zbog čega je i došla u šou Žike Jakšića.

U takmičarskom delu vrcava vaspitačica predstavila se pesmom „Stoperka“ Goce Tržan, a njena energija i koreografija osvojili su sve u studiju.

0A0A0351

-Snežana,bila je koreografija, bilo je dobro. I dalje neodoljivo podsećate na Daru Bubamaru, svaki put kad Vas pogledam trgnem se, bez obzira na promenu boje kose – konstatovala je voditeljka Dragana Katić, dok je Bojana Lazić rekla da je ovako energičan nastup i očekivala od nje.

0A0A0363

-Mislim da je ova pesma prava za Vas, niste uopšte imali tremu. Meni izgledate svetski, odmereno i mislim da ovakva vrsta muzike je prava za Vas– izjavila je Bojana, dok je Saša Milošević Mare dodao da je prava stoperska numera.

-Lepo si nas provozala ovim ritmom i zato imaš dva lajka od mene – dodao je on.

Nenad Manojlović takođe je pohvalio njen nastup i dodao da su dame iz publike aplauzom rekle svoje.

0A0A0368

U revijalnom delu takmičenja Snežana je ukrstila glas sa Sašom Popovićem i izvela pesmu „Isti smo igrači“.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić