Veteran naterao voditeljku da zaigra: „Znala sam da ste Crnogorac“

IMG 1202

Ljubav prema pesmi Crnogorac Nervin Kalić Nero (56) iz Berana gaji od srednjoškolskih dana kada je prvi put zapevao u kafani gde je stekao prva muzička iskustva. Pored toga, građevinski zanat ispekao je u zemljama širom sveta. Uprkos poslovnim obavezama, mnogi mu skidaju kapu što nikada nije zapostavio porodicu, a danas je ponosan suprug i otac.

-Čuvao sam petnaest godina nepokretne roditelje, nije bilo lako jer je moralo i da se radi. Borba je to bila, ali muziku nikada nisam ostavljao, ja za to živim i stalno pevam! Mislim da mi je ova emisija pružila veliku šansu- poručio je Nervin i otkrio da ne prođe dan a da on ne zapeva.

Nermin ističe da mu je žao što se ranije nije proslavio jer smatra da to zaslužuje. Poznato je da preferira narodnu muziku koju je do sada i pevao u muzičkom takmičenju, a upravo scena „Nikad nije kasno“ pružila mu je priliku da konačno ostvari svoje snove.

-Dobro veče harizmatičnom žiriju – započeo je Nervin svoje predstavljanje večeras, a na njegove reči odmah se nadovezala voditeljka Bojana Lazić:

-Čim ste kročili u studio znala sam da ste Crnogorac. Moram da kažem da posedujete taj iks faktor i ne sumnjam da ćete napraviti sjajnu atmosferu.

Nervin je večeras zapevao „Srno moja malena“, a njegov izbor žiri je dočekao sa oduševljenjem.

0A0A0218 1

-Imali ste sjajnu energiju. Ne znam da procenim da li je to pevački bilo dobro, ali volim što ste me naterali da zaigram – rekla je Bojana, na čemu joj se Nero zahvalio.

Pohvalne reči za veterana ima je i Neša Manojlović.

Prvenstveno čujem i vidim da uvek birate zahtevne pesme od moćnih pevača. Kada sam video kako ulazite u onaj sitni korak, napisao sam – presimpatično. Ni jednu grešku nisam primetio, pesme donosite na svoj način. Tako i treba, to je ono što vas izdvaja. Tucite samo svojim oružijem i biće nešto od toga -zaključio je pevač, a na njegove reči se nadoveza Saša Milošević Mare.

IMG 1220 1

Ovo je bio najbolji Nerov nastup do sada. To je i u redu jer je treći krug i konkurencija je jaka – zaključio je Mare, a Nero je zatim sa mladom i talentovanom nadom Grand produkcije Jelenom Vušurović zapevao pravi narodnjak „Blagujno dejče“ , publika je njihov nastup ocenil agromoglasnim aplauzom.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk