Nikad neizvesnija borba na glasanju, ništa još nije gotovo! Četiri takmičara u borbi za četvrtfinale, evo ko trenutno vodi

nikad nije kasno presek glasova emisija 30

Poslednja emisija pred četvrtfinale popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ donela je niz fantastičnih nastupa, a stručni žiri je iz nedelje u nedelju na sve težem zadatku.

Ovoga puta o sudbini kandidata odlučivali su Saša Milošević Mare, Sanja Simić i Boban Rajović, kojima nije bilo nimalo lako, kao ni publici u studiju i orkestru „Nikad nije kasno“ koji su takođe dali svoj sud o pevanju kandidata.

nikad nije kasno presek glasova emisija 30

Nakon njihove odluke na onlajn glasanju na Fejsbuk stranici „Nikad nije kasno“ našlo se čak četiri takmičara a samo jedno mesto upražnjeno je za četvrtfinale. Za vaše glasove bore se: Mirjana MilanovićMujo Šaćirović, Pera TodorovićViktor Miletić.

nikad nije kasno presek glasova emisija 30

Borba za opstanak u takmičenju traje do ponoći, a trenutna situacija veoma je neizvesna. U ovom trenutku naime vodi Viktor Miletić sa 28,9 odsto vaših glasova.

Za petama mu je Pera Todorović sa 27,2 odsto glasova, a za njim sledi Mirjana Milanović koja je dobila 24,9 odsto glasova vaše podrške.

Na začelju je u ovom trenutku Mujo Šaćirović sa 19,0 odsto vaših glasova, ali ništa još uvek nije gotovo, pogotovo kada se vidi da su male razlike između broja osvojenih glasova.

nikad nije kasno presek glasova emisija 30
Nikad nije kasno Presek glasova Emisija 30

Zato ne čekajte mnogo već brzo idite na Fejsbuk stranicu „Nikad nije kasno“ i glasajte za svog favorita (Glasajte OVDE), a kao što znate glasanje traje do ponoći.

BONUS VIDEO: Nikad nije kasno – Bekstejdž – Emisija 30

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić