ONA JE PRVI ČETVRTFINALISTA! Gordana i Mirjana pokidale u duelu, žiri presudio: „Ovo je tvoje najbolje izvođenje“

gordana stojilković mirjana milanović mama mira

Gordana Stojilković i Mirjana Milanović Mama Mira odmerile su pevačke snage u muzičkom duelu omiljenog porodičnog šoua „Nikad nije kasno“.

Prva se publici predstavila Gordana koju je večeras podržala ćerkica Darija i prikupila simpatije svih u studiju.

-Rekli su da sam prelepo pevala prošli put sa mamom i da su zadovoljni – rekla je Gordanina naslednica.

gordana stojilković mirjana milanović mama mira

Ona je između ostalog naglasila da je veoma važno biti dobar i objasnila šta to znači.

-Kad slušam mamu, tatu, baku, deku – rekla je Daria i dobila veliki aplauz, a potom je dodala kako se treba ophoditi prema vršnjacima:

-Da budemo fini prema njima.

Žika je objasnio zašto je sve ovo važno.

-Dragi naši prijatelji, i mlada deca mogu da razmišljaju pametno i filozofski. Mi smo imali ovde jedan čas filozofije za treći razred – pohvalio je Žika devojčicine odgovore i rešio da se završi sa filozofijom, kako se ne bi slučajnoi zbunila i potom dao Gordani mikrofon, koja je izašla na scenu.

gordana stojilković mirjana milanović mama mira

Sašu Miloševića Mareta zanimalo je kako je takmičarka večeras, na šta je ona odgovorila kroz osmeh.

-Zbunjeno – rekla je Gordana koju su mnogi zvali Barbikom, koja je odlučila da nastupi sa hitom Šemse Suljaković „Svako me proleće na tebe seti“.

Kako je izgledao Gordanin nastup pogledajte u videu ispod:

Prvi je svoj sud dao pevač Boban Rajović koji je u žiriju večerašnje emisije, a Dragana ga je oslovila po imenu svog drugog sina, što je nasmejalo sve.

-Meni se jedan sin zove Bojan, drugi Boban, pa je to… – rekla je Dragana, a Mare je dobacio da je to prirodna zamena.

-Ili ti je trema što pričaš sa mnom ? – našalio se Boban i započeo kritike.

-Nemam komentara zaista. Možda je i Žika video koliko sam ja ovde pevao dok je ona pevala. To što je ona zbunjena, ja ne bih rekao da je to zbunjenost. Ti si samo jedna spontana osoba koj au svakom trenutku u pravom času pokaže ono što zna. Ono što si pokazala što se mene tiče je piramida – rekao je Boban.

gordana stojilković mirjana milanović mama mira

I operska pevačica Sanja Simić koja je takođe član žirija imala je slično viđenje Gordaninog pevanja.

-Apsolutno je dočarala u odnosu na to kako oseća, ali htela sam da kažem da si rekla malo pre da imaš tremu. Ali zašto? – upitala je Sanja takmičarku.

-Tako sam nekako specifična osoba i u životu, van muzike. Inače se ne bavim pevanjem, ali kad treba nešto, da li je odgovornost. Sve mislim da mogu bolje, da nije dovoljno dobro – priznala je Gordana.

gordana stojilković mirjana milanović mama mira

Sanja joj je dala savet kako da podigne samopouzdanje.

-Najodogovorniji su ljudi koji u svemu posvete maksimum ljubavi. U tom trenutku uradi onako kako ti se najviše sviđa i to će biti apsolutno pogodak. Bez obzira, ti si na sve spremna. Samo u ovome što ti je već dato uživaj da bismo svi uživali mi sa tobom – poručila je Sanja, a Mare joj je udelio komplimente.

-Ovo ti je najbolji nastup do sada. Zaista imaš sjajnu energiju i ovaj stil ti savršeno leži. Ne znam da li se Darija slaže sa ovim, da li je mama bolje zvučala ovde ili kod kuće – upitao je Mare

Sa Gordanom je ušla u duel Mirjana Milanović mama Mira, a njena podrška je bio Dragan Šainović Šaja, harmonikaš, kompozitor i dugogodišnji prijatelj koji trenutno priprema Miri novu pesmu.

Žika nije želeo da se mnogo priča na tu temu kako se slučajno ne bi izmalerisalo, već je dao mikrofon Miri koja je izašla na scenu.

gordana stojilković mirjana milanović mama mira

Boban je iščitao Mirjaninu biografiju i zanimalo ga je šta je razlog zbog kojeg se pojavljuje u „Nikad nije kasno“, s obzirom da su približnih godina, a ona peva dugi niz godina.

-Već sam govorila o tome. Nikad se nisam preterano laktala u svom poslu, zbog čega mi je krivo, ali svaki svoj nastup doživljavam kao koncert. A 30 godina pevam i prosto sam samo to htela nekako da zaokružim – rekla je MIra.

Boban je rekao da mu je žao što se nije sreo sa Mirom u nekohj kafani, s obhzirom da on peva punih 25 godina, ali je Mira to opovrgla.

-Jesmo, na veseljima nekim, ali otom-potom – rekla je Mira i najavila pesmu „Od života jaće“ Jelene Broćić.

Kako je izgledao Mirjanin nastup pogledajte u videu ispod:

-Uvek mislim da može bolje, ali sam uvek zadovoljna – priznala je Mira a potom je Mare prvi dao komentar.

-Lepo je bilo čuti ovu pesmu u „živom“ izvođenju, verovatno je i pravljena za to. Baš mi je čudno da nije ovako češće zastupljena. Super, slično kao i Gordana iz nastupa u nastup sve si sigurnija verovatno je pritisak sve manji, a više dolazi do izražaja iskustvo. Svakako imaš dosta energije za nastavak i želim ti uspešan nastavak karijere – rekao je Mare.

gordana stojilković mirjana milanović mama mira

Sanja je priznala da je prijatno iznenađena dobrim vajbom

-Moram da vam kažem da ste me iznenadili vašom energijom. Prisutna je, s obzirom da ste rekli da ste zaokružili neku vašu priču i pojavili se u ovoj emisiji kao kruna, koliko sam shvatila iz razgovora. Sviđa mi se što u tome ne odustajete nego imam osećaj da je tek početak – rekla je Sanja, na šta joj je Mirjana odgovorila:

-S obzirom da za sebe kažem da ni sa 70 neću biti stara tako da ste u pravu.

gordana stojilković mirjana milanović mama mira

Boban je takođe imao reči hvale.

-Mislim da je to odlično. Ne daj Bože da postoji neki falš, što može da bude za publiku koja to uopšte ne primeti. Imam kolegu, neću da ga imenujem, koji kaže kad uđe u studio: „Pa ovo je falš, neka, neka, voli moja publika taj falš“. Ne kažem da je bilo falševa, ali svaka čast – rekao je Boban.

Nakon duela usledilo je glasanje žirija, orkestra i publike u studiju, a rezultatom 4:1 Gordana Stojilković plasirala se direktno u četvrtfinale muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić