Zbog ovog nastupa u „Nikad nije kasno“ Boban Rajović se rasplakao VIDEO

ipiccy image 79
Stiven Kadrijević Mujo Šaćirović duel

Ove nedelje, uzbudljivi duel na sceni između Stivena Kadrijevića i Muja Šaćirovića ostavio je sve bez teksta, dok je Bobana Rajovića doveo do suza.

Stiven je svojom izvedbom pesme „Sine“ od Šabana Šaulića raznežilo sve u studiju, a prisustvo njegovog sina u podršci izazvao je još više emocija.

Stiven Kadrijević (50) rođen je u Vranju ali već 33 godine živi i radi u Dortmundu u Nemačkoj. Od kada zna za sebe pevao je jer je iz muzičke familije, a sa nastupima je morao da prestane pre desetak godina kada je posle jedne saobraćajne nesreće završio sa ozbiljnim oštećenjem sluha.

Pevao je 90-ih godina kao radni pevač kako sam tvrdi sa pola estrade po Evropi.

Da nije moglo emotivnije od ovoga potvrdile su suze Bobana Rajovića.

-Odabrao je pesmu koja je mene zaista pogodila, čak su mi i suze krenule, tako da nema aspolutno razloga da komentarišem ništa, svaka čast – istakao je Boban, a Sanja Simić kratko je dodala:

-Zahtevna pesma u svakom smislu, i tehnički i emotivna. Vi ste toliko dobro izneli, sjajno, svaka čast.

0A0A9035 2
BOBAN RAJEVIC NNK SNIMANJE 15032024 FOTO FILIP 1 3

Saša Milošević Mare čestitao je Stivenu na emotivnoj izvedbi i na odabiru pesme.

-Sve je rečeno od mojih kolega već. Ovu pesmu nisam imao prilike puno puta da čujem, sad nemam nikakvih zamerki i čestitam ti na uspešnom nastupu – rekao je Mare.

0A0A9046 2

Odmah nakon toga, na scenu je izašao Mujo Šaćirović i dodatno očarao žiri kada je zapevao sevdalinku „Oči moje kletvom bih vas kleo“ i dokazao neosporni talenat.

Mujo Šaćirović Mućo (59) odrastao je u Beogradu a već decenijama živi i radi u Švajcarskoj u Vinterturu kao elektroinženjer. Pasionirani je bajker, a muzikom je nastavio da se bavi iz hobija u Švajcarskoj. U prostorijama gde drži motore, sa prijateljima je napravio muzički studio gde se druži i peva za svoju dušu. Muzika mu je stara ljubav i uživa u njoj.

BOBAN RAJEVIC NNK SNIMANJE 15032024 FOTO FILIP 2

Saša Milošević Mare je istakao da mu je žao što se ranije nije bavio pevanjem.

-Imaš tu neku zdravu boju glasa i moram da ti kažem iskreno, lepu si pesmu izabrao. Ali, tu sad dolazimo do raskrsnice, kada se oseća da li je neko baš iskusan ili neko nije baš iskusan. Tu su baš sitne uličice i kada trene triler u pogrešnom trenutku, mora da se završi u pogrešnom tonu. Jedino te malo prakse kada su ovakve pesme u pitanju, oseti se nedostatak iskustva, ostalo sve je kako treba. Inače, imaš dušu, to je najbitnije– izjavio je Mare, dok je operska diva Sanja Simić delila slično mišljenje.

-Slično sam htela da kažem, iskren pristup. Mislim da to može da donese sve ostalo, da li imate dovoljno iskustva ili ne, to može da se nadomesti. Emocija dođe do ljudi i to je divno – rekla je ona, a Boban Rajović je nastavio:

-Rekao bih isto što i Mare na početku. Da ne budem stručan, nego konkretan, ja manje pevam na veseljima privatno, više pevam u klubovima, dvoranama i tako dalje. Samo sam sebe zamislio kako pevam neko privatno veselje nekih 2 sata i onda bih tebe pozvao „Molim te, uzmi mikrofon i otpevaj neku sevdalinku“ i ti bi to odlično uradio. Večeras si odabrao mnogo tešku pesmu, to se čuje, ali svaka čast.

0A0A9031 3

Na kraju, ubedljivu pobedu odneo je Stiven Kadrijević rezultatom 4:1, budući da je Mare glas dao Muji.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: K. Marković